توليدي آرد تبريز كار
11
سال عضويت
ايران كد
زمينه فعاليت
كاركنان و مديران اين شركت در تلاش هستند تا با بهره گيري از تكنولوژي روز صنعت آردسازي كيفيت محصولات خود را هر چه بيشتر افزايش دهند تا شركت را به عنوان يكي از بهترين توليد كنندگان آرد در سطح ايران معرفي نمايند.
مشخصات تامين كننده
كد عضو:
07249
نوع شخص:
حقوقي
نام تاميين كننده:
توليدي آرد تبريز كار
نوع فعاليت:
توليدي / بازرگاني
نام مديرعامل:
ناصر لطفي كوكيا
نوع شركت:
سهامي خاص
تاريخچه
شركت توليدي آرد تبريز كار با استفاده از دستگاههاي آردسازي و نيز بهره گيري از توان فني نيروهاي مجرب با تجربه اي 27 ساله توانسته است انواع مختلف آرد براي مصرف در صنف قنادي ، كارخانجات كيك ، كلوچه و بيسكوييت و كارخانجات ماكاروني ، خبازيها و نيز مصرف سبوس موردنياز دامداران منطقه و كارخانجات خوراك دام و طيور را تامين نمايد.
تعداد محصولات: 14
تعداد محصولات توليدي: 10
تعداد محصولات وارداتي: 4
  • گندم گندم Wheat
  • آرد غلات آرد غلات Flour \ cereal
  • سبوس (پوسته غلات) سبوس (پوسته غلات) Bran (cereals)
Image
گروه كالا:
select
Wheat (4)
گندم با نام لاتين COMMON Wheart و نام علمي Triticum sativa گياهي يك ساله و از خانواده گرامينه ها (گندميان) ... است و داراي دو گونه اهلي و وحشي است. دانه گندم كه طول دانه در انواع مختلف آن بين 5/8-5 و ضخامت آن بين5/3-5/1 ميليمتر است داراي شياري است كه در طول دانه قرار مي گيرد. عمق اين شيار در گندم هاي پاييزه زياد و در گندم هاي بهاره كم است. طرفين اين شيار در گندم هاي بهاره گرد و در گندم هاي پاييزه گوشه دار مي باشد. تمام انواع دانه گندم ازجمله پرك شده ، پوست كنده و نيمكوب در اين زيرگروه قرار مي گيرند. شايان ذكر است فرآورده هاي صنعتي حاصل از گندم مانند جوانه گندم، آرد گندم، نان، نشاسته و پودر سوخاري در فرآورده هاي صنايع غذايي قرار مي گيرند.    
گندم
Flour \ cereal (9)
از ساييدن و مخلوط كردن فرآورده هاي صنعتي مختلف پودر بدست مي آيد و آرد را از آسياب نمودن دانه غلات تهيه ... مي كنند. آرد بايد ضمن داشتن 14 درصد رطوبت داراي بو و طعم و رنگ مخصوص به خود باشد. اساس آرد را نشاسته تشكيل مي دهد كه خود، يكي از پيچيده ترين انواع هيدرات كربن مي باشد. يكي از مهمترين آردها آرد گندم است كه خواص زيادي را دارا مي باشد. وقتي اين آرد را با آب مخلوط مي كنيم، نوعي پروتئين پيچيده به نام گلوتن ايجاد مي شود. وجود گلوتن به خميرخاصيت ارتجاعي مي دهد و مي توان آن را به هر شكلي در آورد. همين خاصيت گلوتن، سبب مي شود كه گازهاي حاصله درون خمير باقي بمانند و وجود اين گازهاست كه سبب تردي و حالت اسفنجي محصول نهايي مي گردد. اين خاصيت آرد گندم در تهيه ي انواع نان و كيك بسيار حائز اهميت مي باشد. سه نوع آرد گندم به وجود آمده است: 1- آرد سفيد: آردي است كه تنها از قسمت دروني يا نشاسته گياه گندم براي تهيه آن استفاده شده است. 2- آرد كامل گندم را از تمام قسمت هايي كه ذكر شد (جوانه و سبوس و نشاسته و...) تهيه مي كنند. 3- آرد جوانه گندم: آردي است كه تنها از بخش نشاسته اي و جوانه گياه به وجود آمده است و سبوس را از آن جدا نموده اند. تمام انواع آرد كه فرآورده اي از غلات مي باشند در اين دسته قرار مي گيرند.    
آرد غلات
Bran (cereals) (1)
سبوس جدار خارجي و آن قسمت از غلات است كه در معرض آفتاب و هوا بوده و از تشعشع خورشيد استفاده مي كند. از ... معروفترين سبوس ها مي توان پوسته خارجي گندم، جو دوسر و برنج را نام برد. سبوس سرشار از ويتامين ب مي‌باشد.    
سبوس (پوسته غلات)
رکوردهای 1 الي 3 از 3
كارخانه مركزي
آذربايجان شرقي- تبريز- جاده سنتو، نرسيده به سه راهي فرودگاه
كد پستي
5194639665
تلفن:
04112890853
دورنگار:
04112893080
tabriz_kar@yahoo.com
صفحه اصلي | قوانين استفاده از سایت | ارتباط با ما
Terms of Service and Privacy - Important Disclaimer
Copyright © 2012 IRANCODE - All rights reserved