مجتمع صنايع غذايي لبني و بستني ميهن
15
سال عضويت
ايران كد
زمينه فعاليت
توليد انواع بستني
مشخصات تامين كننده
كد عضو:
01768
نوع شخص:
حقوقي
نام تاميين كننده:
مجتمع صنايع غذايي لبني و بستني ميهن
نوع فعاليت:
توليدي / بازرگاني
نام مديرعامل:
ايوب پايداري
نوع شركت:
سهامي خاص
تاريخچه
اين شركت در سال 1371 به ثبت رسيد.تاريخچه : در مورد مجتمع فرآورده هاي لبني ميهن اولين نكته اي كه توجه شما را به خود جلب خواهد كرد توانايي آن در حركت رو به جلو و تمايل به گسترش و پيشرفت است . ميهن در سال 1354 فعاليت خود را در منطقه اسلامشهر واقع در 20 كيلو متري تهران با توليد انواع بستني هاي شيري ساده و ميوه اي آغاز كرد . يكي از ابتدايي ترين اصول اين واحد بهره گيري از مواد اوليه با بالاترين كيفيت مي باشد و از همين رو به سرعت با تسخير بازارهاي داخلي در پيگيرياهداف و برنامه ها و بهبود روابط با مشتريان توفيق يافته است . در سال 1373 با هدف گسترش امكانات توليدي ، براي نخستين بار در ايران ، ماشين آلات توليد بستني هاي فانتزي برشي در اين واحد راه اندازي گرديد . از آن به بعد اين بستني هاي كاملا ً جديد به عنوان يك غذاي كاملا ً جديد به عنوان يك غذاي سبك اصلي بسيار مورد استقبال عمومي قرار گرفت . اين تحول عظيم در توليد بستني هاي ، ميهن را به عنوان پيشرو صنعت بستني در ايران مطرح نمود و امروزه با بيش از 50 نوع بستني در شكل ها و طعم هاي مختلف به لحاظ كيفي و كمي از بزرگ ترين توليد كنندگان بستني در كشور بشمار مي رود و حتي آوازه آن به كشورهاي مجاور نيز رسيده است . در سال 1376 واحد لبنيات كارخانه با بهره گيري از آخرين تكنولوژي روز و با هدف توليد فرآورده هاي لبني با كيفيت و ماندگاري بالا راه آندازي گرديد . با وجود نوپا بودن در صنعت لبنيات ميهن توانمست از رقباي خود پيشي گرفته و امروزه به دليل بكارگيري روش هاي بهينه توليد و تهيه مواد اوليه ممتاز از خوشنام ترين توليد كنندگان اروپايي ، به عنوان يكي از بهترين توليد كنندگان فرآورده هاي شيري UHT و پنير سفيد فتا مطرح مي باشد . رمز موفقيت ميهن مديريت كارآمد و پرسنل با تجربه و شايسته در كليه بخشهاي كارخانه اعم از واحدهاي توليد ، تحقيقات و توسعه، كنترل كيفيت و فروش و بازاريابي مي باشد . بستني و ساير فرآورده هاي لبني مي بايست از بالاترين استانداردهاي كيفي و بهداشتي برخوردار باشد . متخصصين مجرب و با انگيزه در آزمايشگاههاي كنترل كيفيت ، سهم بسزايي در كيفيت بالاي محصولات به عنوا ن هدف نهايي اين كارخانه دارا مي باشند . كنترل كيفيت در نقاط مختلف خط توليد و ارائه روشهاي سريع و موثر در بهبود فرآيند از شروع تا پايان توليد و ارسال محصولات به بازارهاي مصرف داخلي و خارجي ، از عمده ترين وظايف اين واحد مي باشد . ما در ميهن به دنبال محصولات و فرآيندهاي جديد هستيم كه بتواند قدرت رقابت در بازارهاي مصرف را فراهم آورد . اين روزها مصرف كنندگان مواد غذايي و به خصوص فرآورده هاي لبني انتظارات فراواني از توليد كنندگان دارند . تازگي ، طعم و بوي مطلوب ، كيفيت بالا و قابل اطمينان بسيار حائز اهميت مي باشد . ما صرفا ًبه تحقيقات خود اكتفا نكرده ،بلكه از دانش و تجربيات شركت هاي معتبر خارجي در انجام اين كار بهره مي گيريم . محصولات با مكيفيت بالا نيازمند خدمات بهينه نيز مي باشد . هدف ما بكارگيري روشهايي در جهت افزايش رضايت مصرف كنندگان است . ميهن مرغوبيت را با قيمتي كلاملاً در جهت افزايش رضايت مصرف كنندگان است . ميهن مرغوبيت را با قيمتي كاملاً قابل رقابت عرضه مي نمايد و اين مزيتي مهم جهت رقابت در بازارهاي قيمت گرا مي باشد . ما اعتقاد داريم كه به دلايل ذيل شايستگي حضور در بازارهاي جهاني را دارا مي باشيم و هم از اين روست كه اكنون در بازارهاي كشورهاي حوزه خليج فارس و آسياي ميانه به طور فعال حضور داريم : 1- تنوع و كيفيت بالاي محصولات توليدي 2- ماشين آلات مدرن و پيشرفته 3- سيستم هاي كنترل كيفي منطبق بر استانداردهاي جهاني 4- قيمت هاي قابل رقابت در بازارهاي جهاني 5- سيستم توزيع فراگير و كارآمد 6- بسته بندي مطلوب و مناسب
تعداد محصولات: 2492
تعداد محصولات توليدي: 2309
تعداد محصولات وارداتي: 183
  • برنج برنج Rice
  • پنير پاستوريزه پنير پاستوريزه Cheese \ pasteurized
  • كشك پاستوريزه كشك پاستوريزه whey \ pasteurized
  • دوغ پاستوريزه دوغ پاستوريزه Pasteurized doogh
  • بستني پاستوريزه بستني پاستوريزه Pasteurized ice cream
  • شير فرآورده دامي شير فرآورده دامي Milk \ livestock product
  • شير قهوه پاستوريزه شير قهوه پاستوريزه Pasteurized coffee milk
  • شير خرما پاستوريزه شير خرما پاستوريزه Pasteurized date milk
  • شير موز پاستوريزه شير موز پاستوريزه Pasteurized banana milk
  • شير نسكافه پاستوريزه شير نسكافه پاستوريزه Pasteurized instant coffee with milk
Image
گروه كالا:
select
Rice (2)
برنج با نام لاتين rice و نام علمي Oryza گياهي است كه از مهم ترين غلات و اقلام غذايي جهان بشمار مي رود. ... برنج در مناطق گرم و مرطوب و پرآب مي رويد. ريشة برنج سطحي و افشان بوده و حداكثر در عمق ?? تا ?? سانتي متري خاك نفوذ مي نمايد.ساقة برنج بندبند و تو خالي بوده و در فواصل مختلف ساقه جداره هاي سختي قرار دارد كه در آن قسمت ها ساقه توپر مي باشد و گره نام دارد،ارتفاع بوته هاي برنج در ارقام مختلف از ?? تا ??? سانتي متر و گاهي اوقات تا ??? سانتي متر تغيير مي يابد.ساقه آن راست و برگهاي آن بزرگ و نوك تيز است. هر سنبلك برنج داراي دنباله كوتاه و يك گل دارد. ميوه آن بشكل خوشه اي متشكل از سنبلك ها درانتهاي ساقه قرار دارد و دانه برنج داراى پوسته‏اى است كه به دانه چسبيده كه مجموعاً به آن شلتوك گفته مي شود. رنگ دانه برنج، سفيد مات و شيرى، طول دانه 12 - 3 و ضخامت آن 4 - 1 ميليمتر است.هم اكنون «ده ها هزار نوع برنج» در جهان وجود دارد، اما اين ها در دو زيرگونه كلي جاي مي گيرند. دو زيرگونه اصلي شامل برنج «جاپونيكا» با نام علمي Oryza sativa japonica و برنج «اينديكا» با نام علمي sativa indica مي شوند.از تيپ ها ايراني مي توان به گرده.دابو.طارم، چرام1، چرام2.صدري( شامل انواع دم سياه، دم زرد و دم سرخ)، بينام، علي-كاظمي، چمپا و..... اشاره كرد از تيپهاي اصلاح نژاد شده و پرمحصول مي توان از سفيدرود و خزر نام برد.    
برنج
Cheese \ pasteurized (238)
اساس كار در ساخت پنير به روش معمول، به انعقاد شير بوسيله مايه پنير و آبگيري از لخته آن استوار است. در ... اين روش بخش عمده اي از پروتئين شير به نام كازئين توسط آنزيم مايه پنير منعقد شده و بخش ديگري از پروتئين هاي شير به نام پروتئين هاي سرم شير، كه حدود يك چهارم كل پروتئين شير است و ارزش بسياري در تغذيه انسان دارد، منعقد نشده و همراه مقداري چربي با آب پنير خارج مي گردد . به عبارت ديگر مقداري از مواد غذايي با ارزش شير ضايع و دور ريخته مي شود. اساس توليد پنير به كمك تكنولوژي اولترافيلتراسيون با استفاده از صافيهايي است كه بتواند آب و ملكول هاي كوچك را از خود عبور داده و مانع عبور ملكول هاي بزرگتر گردد . در اين روش شير تحت فشار و حررات مشخص از صافي عبور داده مي شود . آب و لاكتوز و املاح كه از ملكول هاي كوچك تشكيل شده اند از صافي عبور كرده ولي چربي و پروتئين كه عموماً از مولكولهاي بزرگتر تشكيل يافته اند نمي توانند از آن عبور نمايند. به عبارت ديگر شير پس از عبور از صافي ها به دو فاز نفوذپذير (شامل آب و لاكتوز و املاح) و فاز تغليظ شده (شامل آب، چربي، پروتئين، لاكتوز و املاح) تقسيم مي شود . با بكارگيري اين سيستم در توليد پنير، به دليل باقي ماندن همه پروتئين ها و چربي شير در پنير، بازدهي و ارزش غذايي پنير افزايش مي يابد. تمام انواع پنير از جمله پنير پيتزا در اين دسته قرار مي گيرند.    
پنير پاستوريزه
whey \ pasteurized (3)
كشك از فرآورده هاي شير است كه از جوشاندن، تغليظ و يا خشك كردن دوغي كه پس از كره گيري باقي مي ماند و يا ... از ماست بدون چربي تهيه مي شود و تحت عمل پاستوريزه ميكروبهايشان از بين رفته است. رنگ كشك بنا به طرز تهيه، مقدار درصد چربى دوغ و مدت جوشاندن، سفيد شيرى يا سفيد كثيف مايل به زرد، خاكسترى روشن و رنگ مقطع آن خاكسترى تيره، قهوه ‏اى روشن تا قرمز آجرى است. طعم كشك كمى ترش و شور است كه ترشى آن به علت وجود اسيد لاكتيك موجود در آن مي باشد. تمامي انواع كشك خالص در اينجا قرار مي گيرند. همچنين لازم به ذكر است كشك هايي كه با ماده اي ديگر از قبيل نعنا، سير، كنجد و ... تركيب شده باشد در نام پايه تكميلي " كشك طعم دار" كدگذاري مي شوند. مرجع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=6256    
كشك پاستوريزه
Pasteurized doogh (121)
دوغ عبارتست از فرآورده‏اى كه از رقيق كردن ماست با آب يا آب معدنى به دست مى‏آيد. دوغ بر دو نوع است: 1- ... دوغ گازدار 2- دوغ بدون گاز. مواد اوليه دوغ، شامل ماست، آب آشاميدنى و نمك مى‏شود كه با مواد افزودنى ديگر مانند كربن دى ‏اكسيد و گياهان معطر خوراكى از قبيل گل سرخ، نعناع، پونه يا اسانس طبيعى آنها مخلوط مى‏شود. رنگ دوغ بعد از بهم زدن بايد سفيد يا سفيد شيرى و طعم و بوى آن تازه و مطبوع و عارى از هر گونه ناخالصى باشد. اين دوغ تحت عمل پاستوريزه قرار گرفته و ميكروبهايشان از بين رفته است. تمام انواع دوغ پاستوريزه از جمله دوغ گازدار و دوغ بدون گاز در اين زيرگروه قرار مي گيرند.    
دوغ پاستوريزه
Pasteurized ice cream (1167)
بستني عبارتست از محصول لبني منجمدي كه از تركيب و فرايند مناسب خامه و بعضي از فرآورده هاي لبني با شكر ... و مواد طعم دهنده به دست مي آيد و مي تواند حاوي پايدار كننده ها، قوام دهنده ها و رنگ نيز باشد .ارزش غذايي بستني به ارزش غذايي مواد اوليه اي كه در ساخت بستني مصرف مي شوند، بستگي دارد. به عنوان مثال چربي بستني 3-2 برابر چربي شير است و پروتئين بستني كمي بيش تر از شير مي باشد؛ در ضمن حاوي مواد غذايي ديگر مانند ميوه، تخم مرغ و شكر مي باشد. تمام انواع بستني در اين زيرگروه قرار مي گيرند. شايان ذكر است تمام انواع بستني يخي هم در اينجا قرار مي گيرند.    
بستني پاستوريزه
Milk \ livestock product (67)
شير خوراكي پاستوريزه عبارتست از شيري كه با يكي از روشهاي پاستوريزاسيون تهيه شده باشد به طوري كه كليه ... ميكروبهاي بيماريزاي آن از بين برود و تعداد ميكروبهاي غيربيماريزا نيز به حداقل رسيده و تغييراتي در تركيبات آن حاصل نشده باشد. عمر شير پاستوريزه كوتاه است و بايد تا تاريخ مصرف در 8-3 درجه سانتيگراد نگهداري شود. شير بصورت خالص يا همراه با كاكائو يا عسل موجود مي باشد. تمام انواع شير خوراكي پاستوريزه در اين زيرگروه قرار مي گيرند. شايان ذكر است شير خشك در اينجا قرار نمي گيرد.    
شير فرآورده دامي
Pasteurized coffee milk (10)
شير خوراكي پاستوريزه عبارتست از شيري كه با يكي از روشهاي پاستوريزاسيون تهيه شده باشد به طوري كه كليه ... ميكروبهاي بيماريزاي آن از بين برود و تعداد ميكروبهاي غيربيماريزا نيز به حداقل رسيده و تغييراتي در تركيبات آن حاصل نشده باشد. عمر شير پاستوريزه كوتاه است و بايد تا تاريخ مصرف در 8-3 درجه سانتيگراد نگهداري مي شود. با اضافه كردن قهوه به شير پاستوريزه شيرقهوه تهيه مي شود تمام انواع شيرقهوه در اينجا قرار مي گيرند.    
شير قهوه پاستوريزه
Pasteurized date milk (2)
شير خوراكي پاستوريزه عبارتست از شيري كه با يكي از روشهاي پاستوريزاسيون تهيه شده باشد به طوري كه كليه ... ميكروبهاي بيماريزاي آن از بين برود و تعداد ميكروبهاي غيربيماريزا نيز به حداقل رسيده و تغييراتي در تركيبات آن حاصل نشده باشد. عمر شير پاستوريزه كوتاه است و بايد تا تاريخ مصرف در 8-3 درجه سانتيگراد نگهداري مي شود. با اضافه كردن خرما به شير پاستوريزه شيرخرما تهيه مي شود تمام انواع شيرخرما در اينجا قرار مي گيرند.    
شير خرما پاستوريزه
Pasteurized banana milk (7)
شير خوراكي پاستوريزه عبارتست از شيري كه با يكي از روشهاي پاستوريزاسيون تهيه شده باشد به طوري كه كليه ... ميكروبهاي بيماريزاي آن از بين برود و تعداد ميكروبهاي غيربيماريزا نيز به حداقل رسيده و تغييراتي در تركيبات آن حاصل نشده باشد. عمر شير پاستوريزه كوتاه است و بايد تا تاريخ مصرف در 8-3 درجه سانتيگراد نگهداري مي شود. با اضافه كردن موز به شير پاستوريزه شير موز تهيه مي شود تمام انواع شير موزدر اينجا قرار مي گيرند.    
شير موز پاستوريزه
Pasteurized instant coffee with milk (2)
شير خوراكي پاستوريزه عبارتست از شيري كه با يكي از روشهاي پاستوريزاسيون تهيه شده باشد به طوري كه كليه ... ميكروبهاي بيماريزاي آن از بين برود و تعداد ميكروبهاي غيربيماريزا نيز به حداقل رسيده و تغييراتي در تركيبات آن حاصل نشده باشد. عمر شير پاستوريزه كوتاه است و بايد تا تاريخ مصرف در 8-3 درجه سانتيگراد نگهداري مي شود. با اضافه كردن نسكافه به شير پاستوريزه شير نسكافه تهيه مي شود تمام انواع شير نسكافه در اينجا قرار مي گيرند.    
شير نسكافه پاستوريزه
دفتر فروش مركزي
تهران- تهران- كيلومتر 22 جاده تهران ساوه اسلامشهر روبروي شهرك قائميه
كد پستي
3316949417
تلفن:
02156464241
دورنگار:
02189789232
leila.fakhar@yahoo.com
صفحه اصلي | قوانين استفاده از سایت | ارتباط با ما
Terms of Service and Privacy - Important Disclaimer
Copyright © 2012 IRANCODE - All rights reserved