نان قدس رضوي
13
سال عضويت
ايران كد
زمينه فعاليت
توليد انواع كيك، كلوچه، شيريني، شكلات و بيسكوئيت
مشخصات تامين كننده
كد عضو:
01031
نوع شخص:
حقوقي
نام تاميين كننده:
نان قدس رضوي
نوع فعاليت:
توليدي / بازرگاني
نام مديرعامل:
محمدصادق مرواريد
نوع شركت:
سهامي خاص
تاريخچه
يكي از موسسات و صنايع آستان قدس، كارخانه نان ماشيني ميباشد كه در مشهد مقدس به نام نان رضوي معروف است، در خيابانها و محله هاي اين شهر مقدس فرآورده هاي آنرا در معرض فروش گذاشته اند و مردم براي خريد نان رضوي در فروشگاههاي آنان همواره در صف ايستاده اند تا از نانهاي خوشمزه و مطلوب خريداري نمايند. امروز نان رضوي بصورت يكي از مطلوبترين خوردنيها در آمده و يكي از سوغات مشهد مقدس ميباشد، زائران قبر مطهر امام رضا عليه السلام و مسافران مشهد مقدس هنگام ترك اين شهر از اين نان ها خريداري ميكنند و براي تبرك به شهر و ديار خود ميبرند، نان رضوي به انواع گوناگون تهيه و در اختيار خريداران قرار ميگيرد. در يكي از گزارشهاي آستان قدس كه بطور رسمي در سال 1354 تنظيم گرديده و نگارنده نسخه اي از آن را در دست دارد چنين آمده است: در سال 1346 به منظور تامين نان مورد نياز بيمارستان شاه رضا در قسمتي از محوطه بيمارستان و در محل خبازخانه قديمي كارخانه نان رضوي با سرمايه گذاري در حدود چهار ميليون ريال ايجاد گرديد، و در سال 1347 مقرر گرديد توليد كارخانه كه مازاد بر احتياج بيمارستان به نظر ميرسيد باجاره واگذار شود، و در اين مورد در جرائد آگهي هائي منتشر گرديد ولي كسي از آن استقبال نكرد. در سال 1351 به منظور توسعه كارخانه اقدام به تاسيس شركت سهامي خاص نان قدس رضوي گرديد كه هم اكنون تحت اين نام فعاليت ميكند،در سال 1353 ظرفيت توليد كارخانه نان رضوي از چهار تن به دوازده تن در روز افزايش يافته و با خريد ماشين آلات و وسائل مختلف كارخانه هم اكنون بصورتي در آمده كه ميتواند ضمن تامين نياز مصرف كنندگان انواع نان سفيد و فانتزي روزانه متجاوز از يكصد و پنجاه هزار واحد نان مخصوص تغذيه رايگان را توليد نمايد. در نظر است قدرت توليد كارخانه را به حدود بيست و چهار تن در روز افزايش دهند. در سال 1355 طرح ايجاد يك واحد توليد كيك تمام اتوماتيك با ظرفيت اسمي هجده هزار تن در سال مورد تصويب قرار ميگيرد، و ضمن انعقاد قرارداد با يك كمپاني خارجي كار احداث اين پروژه با زير بناي ده هزار متر مربع در زميني به مساحت يكصد وسي هفت هزار و هفتادوسه متر مربع در ابتداي جاده قوچان آغاز ميگردد و مقداري از عمليات آن تا سال 1357 بطول مي انجامد، و در هنگام انقلاب اسلامي عمليات متوقف ميگردد. كارخانه نان رضوي بعد از انقلاب: كارخانه نان رضوي پس از انقلاب نيز به فعاليتهاي خود ادامه داده و پس از تكميل ساختمان و نصب ماشين آلات با همت متخصصان و كارشناسان و كارگران اين واحد صنعتي را به نحو مطلوب راه اندازي كرده و در حال بهره برداري ميباشد. پس از پيروزي انقلاب اسلامي كارخانه شماره يك با تعداد نهصد نفر كارگر براي توليد سه شيفت در شبانه روز بصورت نيمه تعطيل در آمده و با ادامه اين وضع در سالهاي 59،58،57 ، شركت زيان ديد، و كارشناسان مسائل مالي نظر دادند كه شركت قادر بكار نيست و بايد منحل گردد و به كار آن خاتمه داده شود. ولي مقامات تصميم گيرنده در آستان قدس با انحلال شركت موافقت نكردند و تصميم گرفتند به منظور جلوگيري از بيكار شدن كارمندان و كارگران اين واحد توليدي فكري بنمايند و بعد از اين مقرر شد كه بدهي كارخانه را از محل اعتبارات آستان قدس تامين كرده و براي جلوگيري از ضرر و زيان مجدد نيروهاي فعال را بسيج نمايند در اين هنگام كه آستان قدس تصميم گرفت كارخانه را مجددا براه اندازد،هئيت مديره كارخانه و كليه دست اندركاران فعاليت را شروع كردند و عمليات مونتاژ و نصب ماشين آلات آغاز گرديد و كارخانه شروع به كار كرد بطوريكه در نيمه سال 1360 به مرحله سود دهي رسيد، و كارخانه شماره دو در روز عيد سعيد فطر سال 1361 رسما كار را آغلز كرد. كارخانه شماره 2 داراي دو خط توليد تمام اتوماتيك ميباشد و با ظرفيت هر خط نه هزار تن در سال در نوع خود يكي از مجهزترين كارخانه ها ميباشد. شركت سهامي خاص نان رضوي كه با سرمايه اوليه ده ميليون ريال در سال 1351 شروع به كار كرده، و در سال 1366 يك ميليارد و پانصد ميليون ريال سرمايه را دارا بود. در سال 1379 خطوط توليد ويفر وشيريني هوادهي شده شكلاتي به بهره برداري رسيد. در تيرماه 1379 شركت موفق به استقرار سيستم و اخذ گواهينامه ISO 9002 گرديده است.در سال 1380 شركت موفق به اخذ گواهينامه ISO9001-2000 شده شركت براي محصولات ويژه شيريني هوادهي شكلات،كيكهاي اسفنجي انواع نان،انواع كيك،انواع كيك اسفنجي ، كيك اسفنجي با روكش شكلات و انواع كلوچه داراي پروانه كاربردي استاندارد است .در سال 1383 خط توليد اشترودل ( نانهاي كره اي مايه اي با مغزي خوراكي) در كارگاهي جداگانه نصب و راه اندازي شد ظرفيت ساليانه آن 900 تن ميباشد. "شركت سهامي خاص نان قدس رضوي در حال حاضر واقع در ابتداي بزرگراه آسيايي نبش ميدان بزرگ قائم واقع شده است"
تعداد محصولات: 610
تعداد محصولات توليدي: 603
تعداد محصولات وارداتي: 7
  • زرشك خشك زرشك خشك Dried barberry
  • بيسكويت بيسكويت Biscuit
  • ويفر ويفر Wafer
  • هل (ادويه) هل (ادويه) Cardamom \ (spices)
  • پسته با پوست پسته با پوست Unshelled pistachio
  • بادام زميني بادام زميني Peanut
  • زعفران (ادويه) زعفران (ادويه) Saffron \ (spices)
  • بستني پاستوريزه بستني پاستوريزه Pasteurized ice cream
  • نكتار نكتار Nectar
  • شكلات شكلات Chocolate
گروه كالا:
select
Conserve (1)
به مواد غذايي كه در يك قوطي در بسته حرارت مي دهند تا به درجه دمايي برسد كه همه ميكرو ارگانيسمهاي زيان ... آور و هاگهايي كه در هنگام نگهداري در درجات دماي معمولي قادر به رشد هستند كشته شوند كنسرو مي گويند. تا زمانيكه قوطي بسته است، هيچ نوع ميكروبي به غذا دسترسي ندارد و غذا مي تواند به مدت طولاني قابل مصرف باشد. كنسرو در اينجا شامل تمام كنسروهايي است كه از انواع غلات، حبوبات، سبزيجات، تره بار، صيفي جات، قارچها، گوشت دام و طيور و ماهيها، احشاءخوراكي دام و طيور، كله و پاچه دام، ميگوها، خاويار و فرآورده هاي آنها و يا تركيبات غذايي حاصل از كليه مواد غذايي در بسته بندي هاي مختلف فلزي، شيشه اي و بسته هاي پلاستيكي سخت و نيمه سخت تهيه شده است كه گاها در بسته بنديهاي پاكتي و كارتني حمل مي گردند. شايان ذكر است كنسرو انواع فرآورده هاي ميوه ها ، مرباجات، ترشيجات و شورها و زيتون و چاشني ها در اينجا قرار نمي گيرد. با توجه به اين كه رابطه خاصي بين مقادير جزيي قلع حل شده با مواد غذايي وجود دارد و منجربه تغيير رنگ محصول مي گردد و لكهاي -مواد پوششي- مخصوصي جهت جلوگيري از اثرات سوي در نظر گرفته شده كه بين صفحات قلعي و مواد محتوي قوطي قرار مي گيرند تا از اين تخريب جلوگيري كنند0    
كنسرو
Chewing gum (9)
به نوعي فرآورده شيرين كه از تركيب شكر، صمغ يا نوعي پلاستيك خاص و افزودنيها و طعم دهنده ها تهيه مي شود ... كه تنها جويده مي شود و آنرا نمي بلعند آدامس مي گويند. آدامس غدد بزاقي را تحريك نموده و توليد بزاق مي كند. همچنين سطوح دندان ها را پاكسازي مي نمايند. صمغ فراورده اي از لاتكس طبيعي است كه اساساً در تهيه آدامس به كار مي رود. امروزه آدامس ها را به جاي صمغ، از نوعي پلاستيك كه از فراورده هاي نفت خام است، مي سازند. تمام انواع آدامس مانند آدامس بادكنكي در اين دسته قرار مي گيرند.    
آدامس
Candy (6)
به نوعي فرآورده شيرين كه از تركيب شكر در آب، شير، افزودنيها و طعم دهنده ها و حرارت دادن محلول به دست ... آمده تا كاراملي شدن آن تهيه مي شود. آب نبات مي گويند كه مخلوط پخته اي است با قوام سخت كه در دمايي از 148-138 درجه سانتيگراد تهيه مي گردد و داراي 5/1 درصد رطوبت و 30 درصد قند احياكننده و 65 درصد ساكاروز مي باشد. آب نبات بايد طعم و بو و رنگ مطلوب و شكل و اندازه يكنواخت داشته باشد. همچنين طرز تهيه آب نبات ميزان سختي، نرمي و يا كشدار بودن آن را تعيين مي نمايد. تمام انواع آب نبات در اين دسته قرار مي گيرند.    
آبنبات
Cake (178)
كيك يكي از انواع شيريني هاست كه جزء دسته? غذاهاي پخته طبقه بندي مي شود. معمولاً در تهيه? كيك ها، آرد، ... تخم مرغ و شكر ماده? اصلي محسوب مي شود.به علاوه? اين سه ماده? اصلي، در برخي از انواع مختلف كيكها، از موادي چون نشاسته، كره، روغن و مايعاتي مثل شير، آب يا آبميوه و ادويه جات مختلف و همچنين از ماده اي براي حجم دادن به خمير مثل بيكينگ پودر يا خمير ترش نيز استفاده مي شود.كيك ها بطور گسترده به چند دسته تقسيم كه عمدتا بر اساس مواد و روش هاي پخت و پز، تقسيم شده است.كيك مخمر، قديمي ترين و بسيار شبيه به مخمر نان هستند كيك پنير به رغم نام خود، در كل بدان كيك نمي توان گفت. كيك اسفنجي كه اول از مخمر كيك و تخم مرغ همزده براي ور آمدن درست مي شود، گاهي كمي بكينگ پودر به آن اضافه مي كنند.كيك كره، در تركيبي از كره، تخم مرغ، و گاهي در ساخت آن به پودر شيريني يا جوش شيرين تكيه مي كنند.فراتر از اين طبقه بندي، كيك را مي توان بر اساس تركيبات خود و محتويات (مثلا كيك ميوه اي يا كيك شكلاتي )تقسيم بندي نمود.تمام انواع كيكهايي كه در كارگاهها و كارخانجات صنعتي توليد مي شوند در اين دسته قرار مي گيرند. شايان ذكر است كلوچه ها در اينجا قرار نمي گيرند.    
كيك
Cookie (22)
كلوچه نوعي كيك تخت كوچك است كه مي توان آن را آن قدر پخت تا كاملاً برشته شود يا اين كه آن را در حدي پخت ... كه نرم باقي بماند. البته مدت زمان پخت آن به نوع كلوچه بستگي دارد. مي توان از انواع مرباها و ژله ها در وسط آن استفاده نمود. مي توان به خمير آن مواد افزودني مانند پودر نارگيل يا پودر گردو اضافه كرد. تمام انواع كلوچه ازجمله كلوچه هاي صنعتي و كلوچه هاي محلي در اين دسته قرار مي گيرند.    
كلوچه
Jelly powder (3)
ژله، آب ميوه پخته شده در شكر حاوي ژلاتين است كه در هواي سرد منعقد مي شود. انواع پودر ژله كه با آب سرد ... و گرم مخلوط مي شود در اين قسمت كدگذاري مي شود.    
پودر ژله
Rock candy (23)
نوعي شيريني است كه از نيشكر به دست مي آيد. مواد اصلي تشكيل دهنده نبات عبارتند از آب، شكر، سفيده تخم مرغ ... و با توجه به نوع آن افزودني هاي ديگر نيز اضافه مي شود.    
نبات
Pastry (61)
به مواد غذايي كه ماده اصلي آنها شكر يا پودر قند و يا قندهاي مصنوعي باشد اصطلاحا شيريني جات گفته شده است. ... در اغلب شيرينيها، آرد و تخم مرغ ماده اصلي ديگري علاوه بر ماده شيرين كننده بشمار مي آيند. شيريني جات در اينجا شامل شيريني جات سنتي و شيريني جات نشاسته اي مي باشد.لازم به ذكر است شيريني هاي سنتي دراين قسمت كدگذاري نمي شوند.    
شيريني
Enhancers (3)
بهبوددهنده ها تركيباتي هستند كه با ايجاد انعطاف پذيري و افزايش قدرت تحمل خمير در كليه مراحل توليد نان ... اعم از ميكس كردن، تخمير و پخت سبب بهبود كيفي محصول نهايي مي شوند. انواع بهبود دهنده در اين قسمت كدگذاري مي شود.    
بهبود دهنده
Flour \ cereal (1)
از ساييدن و مخلوط كردن فرآورده هاي صنعتي مختلف پودر بدست مي آيد و آرد را از آسياب نمودن دانه غلات تهيه ... مي كنند. آرد بايد ضمن داشتن 14 درصد رطوبت داراي بو و طعم و رنگ مخصوص به خود باشد. اساس آرد را نشاسته تشكيل مي دهد كه خود، يكي از پيچيده ترين انواع هيدرات كربن مي باشد. يكي از مهمترين آردها آرد گندم است كه خواص زيادي را دارا مي باشد. وقتي اين آرد را با آب مخلوط مي كنيم، نوعي پروتئين پيچيده به نام گلوتن ايجاد مي شود. وجود گلوتن به خميرخاصيت ارتجاعي مي دهد و مي توان آن را به هر شكلي در آورد. همين خاصيت گلوتن، سبب مي شود كه گازهاي حاصله درون خمير باقي بمانند و وجود اين گازهاست كه سبب تردي و حالت اسفنجي محصول نهايي مي گردد. اين خاصيت آرد گندم در تهيه ي انواع نان و كيك بسيار حائز اهميت مي باشد. سه نوع آرد گندم به وجود آمده است: 1- آرد سفيد: آردي است كه تنها از قسمت دروني يا نشاسته گياه گندم براي تهيه آن استفاده شده است. 2- آرد كامل گندم را از تمام قسمت هايي كه ذكر شد (جوانه و سبوس و نشاسته و...) تهيه مي كنند. 3- آرد جوانه گندم: آردي است كه تنها از بخش نشاسته اي و جوانه گياه به وجود آمده است و سبوس را از آن جدا نموده اند. تمام انواع آرد كه فرآورده اي از غلات مي باشند در اين دسته قرار مي گيرند.    
آرد غلات
رکوردهای 11 الي 20 از 48
كارخانه مركزي
خراسان رضوي- مشهد- مشهد ـ ابتداي بزرگراه آسيايي جنب ميدان قائم ـ آزادي 52 ـ شركت نان قدس رضوي
كد پستي
9189966631
تلفن:
05136654002
دورنگار:
05136658000
info@nanrazavi.ir
صفحه اصلي | قوانين استفاده از سایت | ارتباط با ما
Terms of Service and Privacy - Important Disclaimer
Copyright © 2012 IRANCODE - All rights reserved