نان قدس رضوي
10
سال عضويت
ايران كد
زمينه فعاليت
توليد انواع كيك، كلوچه، شيريني، شكلات و بيسكوئيت
مشخصات تامين كننده
كد عضو:
01031
نوع شخص:
حقوقي
نام تاميين كننده:
نان قدس رضوي
نوع فعاليت:
توليدي / بازرگاني
نام مديرعامل:
محمدصادق مرواريد
نوع شركت:
سهامي خاص
تاريخچه
يكي از موسسات و صنايع آستان قدس، كارخانه نان ماشيني ميباشد كه در مشهد مقدس به نام نان رضوي معروف است، در خيابانها و محله هاي اين شهر مقدس فرآورده هاي آنرا در معرض فروش گذاشته اند و مردم براي خريد نان رضوي در فروشگاههاي آنان همواره در صف ايستاده اند تا از نانهاي خوشمزه و مطلوب خريداري نمايند. امروز نان رضوي بصورت يكي از مطلوبترين خوردنيها در آمده و يكي از سوغات مشهد مقدس ميباشد، زائران قبر مطهر امام رضا عليه السلام و مسافران مشهد مقدس هنگام ترك اين شهر از اين نان ها خريداري ميكنند و براي تبرك به شهر و ديار خود ميبرند، نان رضوي به انواع گوناگون تهيه و در اختيار خريداران قرار ميگيرد. در يكي از گزارشهاي آستان قدس كه بطور رسمي در سال 1354 تنظيم گرديده و نگارنده نسخه اي از آن را در دست دارد چنين آمده است: در سال 1346 به منظور تامين نان مورد نياز بيمارستان شاه رضا در قسمتي از محوطه بيمارستان و در محل خبازخانه قديمي كارخانه نان رضوي با سرمايه گذاري در حدود چهار ميليون ريال ايجاد گرديد، و در سال 1347 مقرر گرديد توليد كارخانه كه مازاد بر احتياج بيمارستان به نظر ميرسيد باجاره واگذار شود، و در اين مورد در جرائد آگهي هائي منتشر گرديد ولي كسي از آن استقبال نكرد. در سال 1351 به منظور توسعه كارخانه اقدام به تاسيس شركت سهامي خاص نان قدس رضوي گرديد كه هم اكنون تحت اين نام فعاليت ميكند،در سال 1353 ظرفيت توليد كارخانه نان رضوي از چهار تن به دوازده تن در روز افزايش يافته و با خريد ماشين آلات و وسائل مختلف كارخانه هم اكنون بصورتي در آمده كه ميتواند ضمن تامين نياز مصرف كنندگان انواع نان سفيد و فانتزي روزانه متجاوز از يكصد و پنجاه هزار واحد نان مخصوص تغذيه رايگان را توليد نمايد. در نظر است قدرت توليد كارخانه را به حدود بيست و چهار تن در روز افزايش دهند. در سال 1355 طرح ايجاد يك واحد توليد كيك تمام اتوماتيك با ظرفيت اسمي هجده هزار تن در سال مورد تصويب قرار ميگيرد، و ضمن انعقاد قرارداد با يك كمپاني خارجي كار احداث اين پروژه با زير بناي ده هزار متر مربع در زميني به مساحت يكصد وسي هفت هزار و هفتادوسه متر مربع در ابتداي جاده قوچان آغاز ميگردد و مقداري از عمليات آن تا سال 1357 بطول مي انجامد، و در هنگام انقلاب اسلامي عمليات متوقف ميگردد. كارخانه نان رضوي بعد از انقلاب: كارخانه نان رضوي پس از انقلاب نيز به فعاليتهاي خود ادامه داده و پس از تكميل ساختمان و نصب ماشين آلات با همت متخصصان و كارشناسان و كارگران اين واحد صنعتي را به نحو مطلوب راه اندازي كرده و در حال بهره برداري ميباشد. پس از پيروزي انقلاب اسلامي كارخانه شماره يك با تعداد نهصد نفر كارگر براي توليد سه شيفت در شبانه روز بصورت نيمه تعطيل در آمده و با ادامه اين وضع در سالهاي 59،58،57 ، شركت زيان ديد، و كارشناسان مسائل مالي نظر دادند كه شركت قادر بكار نيست و بايد منحل گردد و به كار آن خاتمه داده شود. ولي مقامات تصميم گيرنده در آستان قدس با انحلال شركت موافقت نكردند و تصميم گرفتند به منظور جلوگيري از بيكار شدن كارمندان و كارگران اين واحد توليدي فكري بنمايند و بعد از اين مقرر شد كه بدهي كارخانه را از محل اعتبارات آستان قدس تامين كرده و براي جلوگيري از ضرر و زيان مجدد نيروهاي فعال را بسيج نمايند در اين هنگام كه آستان قدس تصميم گرفت كارخانه را مجددا براه اندازد،هئيت مديره كارخانه و كليه دست اندركاران فعاليت را شروع كردند و عمليات مونتاژ و نصب ماشين آلات آغاز گرديد و كارخانه شروع به كار كرد بطوريكه در نيمه سال 1360 به مرحله سود دهي رسيد، و كارخانه شماره دو در روز عيد سعيد فطر سال 1361 رسما كار را آغلز كرد. كارخانه شماره 2 داراي دو خط توليد تمام اتوماتيك ميباشد و با ظرفيت هر خط نه هزار تن در سال در نوع خود يكي از مجهزترين كارخانه ها ميباشد. شركت سهامي خاص نان رضوي كه با سرمايه اوليه ده ميليون ريال در سال 1351 شروع به كار كرده، و در سال 1366 يك ميليارد و پانصد ميليون ريال سرمايه را دارا بود. در سال 1379 خطوط توليد ويفر وشيريني هوادهي شده شكلاتي به بهره برداري رسيد. در تيرماه 1379 شركت موفق به استقرار سيستم و اخذ گواهينامه ISO 9002 گرديده است.در سال 1380 شركت موفق به اخذ گواهينامه ISO9001-2000 شده شركت براي محصولات ويژه شيريني هوادهي شكلات،كيكهاي اسفنجي انواع نان،انواع كيك،انواع كيك اسفنجي ، كيك اسفنجي با روكش شكلات و انواع كلوچه داراي پروانه كاربردي استاندارد است .در سال 1383 خط توليد اشترودل ( نانهاي كره اي مايه اي با مغزي خوراكي) در كارگاهي جداگانه نصب و راه اندازي شد ظرفيت ساليانه آن 900 تن ميباشد. "شركت سهامي خاص نان قدس رضوي در حال حاضر واقع در ابتداي بزرگراه آسيايي نبش ميدان بزرگ قائم واقع شده است"
تعداد محصولات: 418
تعداد محصولات توليدي: 411
تعداد محصولات وارداتي: 7
  • زرشك خشك زرشك خشك Dried barberry
  • بيسكويت بيسكويت Biscuit
  • ويفر ويفر Wafer
  • پسته با پوست پسته با پوست Unshelled pistachio
  • بستني پاستوريزه بستني پاستوريزه Pasteurized ice cream
  • نكتار نكتار Nectar
  • شكلات شكلات Chocolate
  • كنسرو كنسرو Conserve
  • كيك كيك Cake
  • كلوچه كلوچه Cookie
گروه كالا:
select
Rock candy (11)
نوعي شيريني است كه از نيشكر به دست مي آيد. مواد اصلي تشكيل دهنده نبات عبارتند از آب، شكر، سفيده تخم مرغ ... و با توجه به نوع آن افزودني هاي ديگر نيز اضافه مي شود.    
نبات
Pastry (46)
به مواد غذايي كه ماده اصلي آنها شكر يا پودر قند و يا قندهاي مصنوعي باشد اصطلاحا شيريني جات گفته شده است. ... در اغلب شيرينيها، آرد و تخم مرغ ماده اصلي ديگري علاوه بر ماده شيرين كننده بشمار مي آيند. شيريني جات در اينجا شامل شيريني جات سنتي و شيريني جات نشاسته اي مي باشد.لازم به ذكر است شيريني هاي سنتي دراين قسمت كدگذاري نمي شوند.    
شيريني
Bread (69)
نان از خمير نمودن ماده اصلي آرد و مايه خمير و تركيب آنها با آب يا روغن و نمك يا شكر و پختن آن در تنور ... يا فر بدست مي آيد. نانها انواع مختلفي دارند كه بر اساس آداب اقوام و ملل مختلف متفاوتند و هر يك به تناسب و فراخور اقليم مردم منطقه طبخ مي شوند. تمام انواع نان در اين دسته قرار مي گيرند.    
نان
Hard sugar (2)
قند از دو محصول چغندر و نيشكر به دست مي آيد كه بصورت حبه و كله و كلوخه توليد و عرضه مي گردد درصد رطوبت ... قند حبه نسبت به كلوخه كمتر است. نيشكر با نام علمي Saccharum Officinarum گياه غول پيكري از تيره غلات (Gramineae) است كه به صورت چند ساله براي برداشت ساقه حاوي قند آن توليد مي شود. ساقه نيشكر داراي مغز است كه قند در آن ذخيره مي گردد. ذخيره ساكارز بيشتر در قسمتهاي مركزي و پايين انجام مي شود . نيشكر محصول مناطق حاره و نيمه حاره اي مي باشد. توليد نيشكر در نواحي كه ميانگين حرارت ماهيانه طي حداقل 8 ماه از سال حدود 20 درجه سانتيگراد يا بيشتر باشد امكان پذير است، مشروط بر آنكه در هيچ ماهي از سال يخبندان وجود نداشته باشد. چغندر قند با نام علمي Beta vulgaris از تيره اسفناج گياهي دو ساله است كه بصورت گياهي يكساله زراعت مي شود. چغندر قند طي دوره رشد رويشي فاقد ساقه بوده و بصورت مجموعه اي از برگهاي بزرگ افقي تا عمودي مشاهده مي شود. طول دوره رشد براي توليد قند 6 تا 9 ماه مي باشد. محصول زراعي چغندر ريشه اي است بزرگ و آبدار كه شامل سه قسمت است: 1- طوقه: كه قسمت بالائي ضخيم شده و برگها از آن منشأ مي گيرد. 2- منطقه كوتاه و صاف در زير طوقه كه گردن گفته مي شود: گردن قطورترين منطقه ريشه مي باشد. 3- قسمت گوشتي ريشه: كه ذخيره قند در آن انجام مي گيرد. مقدار قند در منطقه گردن و طوقه پايين است و در ارقام اصلاح شده به 16 تا 20 درصد مي رسد. تمام انواع قند در اين زيرگروه قرار مي گيرند.    
قند
Sugar (2)
شكر با نام لاتين SUGAR شكر شيرين كننده اي از كريستالهاي ساكاروز است كه با لايه اي از ملاس پوشيده شده ... و رنگ و طعم مشخص ايجاد مي نمايد. شكر از نيشكر بدست مي آيد. نيشكر با نام علمي Saccharum Officinarum از تيره غلات (Gramineae) گياهي است چند ساله كه از آسيا برخاسته است ساقه هوايي آن كه به بلندي 2-5 متر مي رسد، بشكل ني استوانه اي داراي گره هاي متعدد و مملو از مايع شيريني است كه بطور متوسط داراي 13-15 درصد قند ساكاروز (589) مي باشد. رنگ ساقه هاي آن برحسب ارقام مختلفه متفاوت و بين آنها رنگ زرد بيشتر و رنگهاي قرمز و ساير رنگ نيز ديده مي شود. برگهاي آن باريك دراز مانند روبان و داراي دندانه هاي بسيار ريز در كناره هاي آن، طول برگها تا 2 متر نيز مي رسد. نيشكر در سن 12-15 ماهه به گل مي نشيند. معمولا سه ماه پس از گل كردن ني ها مي رسند. پس از قطع ني ها كه از سطح زمين انجام مي شود برگها و قسمت انتهايي آنها قطع و فوراً به كارخانه براي شكر گيري حمل مي شود. نيشكر در اغلب مناطق حاره و گرمسير كاشته مي شود. تمام انواع شكر سفيد در اين زيرگروه قرار مي گيرند.    
شكر
Cocoa powder (1)
كاكائو با نام لاتينCacao و نام علميTheobroma cacao L از خانواده Steculiaaceae دانه درختچه اي است به ارتفاع ... 10-8 متر كه برگهاي آن بي كرك، براق، با دمبرگ بيضي و نوك تيز و گلهاي آن كوچك و قرمز كه در آن 40-20 دانه به بزرگي بادام قرار دارد و اطراف آنها را گوشت ميوه به رنگ زرد به حالت نيمه روان در حد سفيده تخم مرغ، ترش مزه يا شيرين فرا گرفته است. هر دانه كاكائو به طول 3-2 سانتيمتر و به عرض 1/5-1 سانتيمتر به رنگ قهوه اي مايل به قرمز است. مغز يا بادام داخل هر دانه به رنگ قهوه اي و بنفش و قرمز يا آبي سير است و داراي روغن فراوان مي باشد. دانه هاي كاكائو از لحاظ كيفيت به 3 دسته تقسيم مي گردند: 1-CRIOLLO: دانه هاي كريولو گرانقيمتترين، كميابترين و بهترين نوع از دانه كاكائو مي باشد. 2-FORASTERO: دانـه هاي فـوراسترو سخت تر از كريولوبوده و %80 كاكائو جهان را به خود اختصاص ميدهد. 3- :TRINITRIO دانه هاي تريـنيتريو نــوع پـيوندي دو دانه فــــوق مي باشد. %15 كل كاكائو جهان را به خود اختصاص مي دهد.از ساييدن و پودر كردن دانه كاكائو پودر كاكائو به دست مي آيد تمام انواع پودر كاكائو در اينجا قرار مي گيرد.    
پودر كاكائو
Date / (fresh) (4)
خرما كه به آن رطب هم گفته شده با نام لاتين Date و نام علمي Phoenix dactylitera از تيره Phoenix dactylifera ... Palmaceae از مهمترين محصولات نواحي جنوبي ايران مي باشد. درخت خرما ارتفاع آن 10 تا 20 متر مي رسد. داراي تنه صاف قائم بدون انشعاب كه آثار برگهاي قديم درخت روي آن بصورت برجستگي هائي باقي مي ماند. برگهاي آن پري در قاعده خاردار، دراز بطول 3-6 متر برنگ سبز تيره با برگچه هاي سخت و خشن و مومي. درخت خرما درختي است دوپايه عده اي درخت نر و عده اي درخت ماده. خرماي رسيده تازه كه رطوبت آن زياد است كه به آن رطب مي گويند ولي خرماي كه براي چيدن است كمي خشك تر از رطب مي باشد. خرما به رنگهاي قهوه اي روشن، قهوه اي تيره مايل به سياه مي باشد. گوشتي شيرين داراي يك هسته دراز به طول 1 تا 3 سانتيمتر و قطر آن 2 تا 5 ميليمتر است. خرما بصورت خوشه هاي بزرگ ظاهر مي شود. در بعضي ارقام هسته به قدري كوچك است كه تقريباً ديده نمي شود. تمام انواع خرما تازه در اين دسته قرار مي گيرند. شايان ذكر است خرماي خشك در فرآورده هاي خشك كشاورزي قرار مي گيرد.    
خرما (تازه)
Essence \ food (1)
اسانس به موادي اطلاق مي شود كه براي بهبود طعم و بوي مواد خوراكي به كار مي روند. موادي كه در اسانسهاي ... خوراكي به كار برده مي شوند -حلالها و اسيدها و اترها و روغنها- بايد از نوع خالص خوراكي باشند0 از اسانسهاي خوراكي براي جلوگيري از فساد مواد غذايي نبايد استفاده نمود. تانس آنتول و تبرال دي هايد و استات بنزيل و كارون D و كارون L و الونيد سين-اميل سيترال و استات اتيل و بوتيرات اتيل و فرمات اتيل و هپتاتوات اتيل و لاكت-ات اتي-ل و ل-ورات اتي-ل و مالتول اتيل و نونانوات اتيل و لوژن-ول و تاتژناريل والفايونون و بتايونون و بوتيرات ايزوميل لينالول و استات ليناليل و مانت-ول DLL و متي-ل انتراين-لات و ساليسي-لات متي-ل و كامان-والاكت-ون و نونانال و ادكتانال و پيرونال و گاما آنده و لاكتون و وانيلين از اسانسهاي خوراكي مجاز به شمار مي آيند.    
اسانس غذايي
Potassium sorbate (1)
پتاسيم سوربات با نام هاي مترادف پتاسيم هگزا 2و4- دي اِن اووات، سوربيستات پتاسيم و...، فرمول C6H7KO2 و ... Cas: 24634-61-5، نمكي جامد، پودري، بي رنگ يا سفيدرنگ، غيرسمي و محلول در آب مي باشد. اين تركيب از واكنش سوربيك اسيد با هيدروكسيد پتاسيم و... تهيه شده و به دليل جلوگيري از توليد قارچ و مخمر به عنوان نگهدارنده و افزاينده مواد غذايي و... كاربرد دارد. لازم به ذكر است موادي مانند سديم سوربات در اينجا قرار نمي گيرند.    
پتاسيم سوربات
Roasted chick pea confectionery (1)
شيريني نخودچي نوعي شيريني سنتي است كه معمولا زردرنگ بوده و از مواد اصلي تهيه آن مي توان آرد نخودچي،روغن ... جامد، پودرقند، هل و... را نام برد.    
شيريني نخودچي
رکوردهای 11 الي 20 از 32
كارخانه مركزي
خراسان رضوي- مشهد- مشهد ـ ابتداي بزرگراه آسيايي جنب ميدان قائم ـ آزادي 52 ـ شركت نان قدس رضوي
كد پستي
9189966631
تلفن:
05136654002
دورنگار:
05136658000
info@nanrazavi.ir
صفحه اصلي | قوانين استفاده از سایت | ارتباط با ما
Terms of Service and Privacy - Important Disclaimer
Copyright © 2012 IRANCODE - All rights reserved