نان قدس رضوي
13
سال عضويت
ايران كد
زمينه فعاليت
توليد انواع كيك، كلوچه، شيريني، شكلات و بيسكوئيت
مشخصات تامين كننده
كد عضو:
01031
نوع شخص:
حقوقي
نام تاميين كننده:
نان قدس رضوي
نوع فعاليت:
توليدي / بازرگاني
نام مديرعامل:
محمدصادق مرواريد
نوع شركت:
سهامي خاص
تاريخچه
يكي از موسسات و صنايع آستان قدس، كارخانه نان ماشيني ميباشد كه در مشهد مقدس به نام نان رضوي معروف است، در خيابانها و محله هاي اين شهر مقدس فرآورده هاي آنرا در معرض فروش گذاشته اند و مردم براي خريد نان رضوي در فروشگاههاي آنان همواره در صف ايستاده اند تا از نانهاي خوشمزه و مطلوب خريداري نمايند. امروز نان رضوي بصورت يكي از مطلوبترين خوردنيها در آمده و يكي از سوغات مشهد مقدس ميباشد، زائران قبر مطهر امام رضا عليه السلام و مسافران مشهد مقدس هنگام ترك اين شهر از اين نان ها خريداري ميكنند و براي تبرك به شهر و ديار خود ميبرند، نان رضوي به انواع گوناگون تهيه و در اختيار خريداران قرار ميگيرد. در يكي از گزارشهاي آستان قدس كه بطور رسمي در سال 1354 تنظيم گرديده و نگارنده نسخه اي از آن را در دست دارد چنين آمده است: در سال 1346 به منظور تامين نان مورد نياز بيمارستان شاه رضا در قسمتي از محوطه بيمارستان و در محل خبازخانه قديمي كارخانه نان رضوي با سرمايه گذاري در حدود چهار ميليون ريال ايجاد گرديد، و در سال 1347 مقرر گرديد توليد كارخانه كه مازاد بر احتياج بيمارستان به نظر ميرسيد باجاره واگذار شود، و در اين مورد در جرائد آگهي هائي منتشر گرديد ولي كسي از آن استقبال نكرد. در سال 1351 به منظور توسعه كارخانه اقدام به تاسيس شركت سهامي خاص نان قدس رضوي گرديد كه هم اكنون تحت اين نام فعاليت ميكند،در سال 1353 ظرفيت توليد كارخانه نان رضوي از چهار تن به دوازده تن در روز افزايش يافته و با خريد ماشين آلات و وسائل مختلف كارخانه هم اكنون بصورتي در آمده كه ميتواند ضمن تامين نياز مصرف كنندگان انواع نان سفيد و فانتزي روزانه متجاوز از يكصد و پنجاه هزار واحد نان مخصوص تغذيه رايگان را توليد نمايد. در نظر است قدرت توليد كارخانه را به حدود بيست و چهار تن در روز افزايش دهند. در سال 1355 طرح ايجاد يك واحد توليد كيك تمام اتوماتيك با ظرفيت اسمي هجده هزار تن در سال مورد تصويب قرار ميگيرد، و ضمن انعقاد قرارداد با يك كمپاني خارجي كار احداث اين پروژه با زير بناي ده هزار متر مربع در زميني به مساحت يكصد وسي هفت هزار و هفتادوسه متر مربع در ابتداي جاده قوچان آغاز ميگردد و مقداري از عمليات آن تا سال 1357 بطول مي انجامد، و در هنگام انقلاب اسلامي عمليات متوقف ميگردد. كارخانه نان رضوي بعد از انقلاب: كارخانه نان رضوي پس از انقلاب نيز به فعاليتهاي خود ادامه داده و پس از تكميل ساختمان و نصب ماشين آلات با همت متخصصان و كارشناسان و كارگران اين واحد صنعتي را به نحو مطلوب راه اندازي كرده و در حال بهره برداري ميباشد. پس از پيروزي انقلاب اسلامي كارخانه شماره يك با تعداد نهصد نفر كارگر براي توليد سه شيفت در شبانه روز بصورت نيمه تعطيل در آمده و با ادامه اين وضع در سالهاي 59،58،57 ، شركت زيان ديد، و كارشناسان مسائل مالي نظر دادند كه شركت قادر بكار نيست و بايد منحل گردد و به كار آن خاتمه داده شود. ولي مقامات تصميم گيرنده در آستان قدس با انحلال شركت موافقت نكردند و تصميم گرفتند به منظور جلوگيري از بيكار شدن كارمندان و كارگران اين واحد توليدي فكري بنمايند و بعد از اين مقرر شد كه بدهي كارخانه را از محل اعتبارات آستان قدس تامين كرده و براي جلوگيري از ضرر و زيان مجدد نيروهاي فعال را بسيج نمايند در اين هنگام كه آستان قدس تصميم گرفت كارخانه را مجددا براه اندازد،هئيت مديره كارخانه و كليه دست اندركاران فعاليت را شروع كردند و عمليات مونتاژ و نصب ماشين آلات آغاز گرديد و كارخانه شروع به كار كرد بطوريكه در نيمه سال 1360 به مرحله سود دهي رسيد، و كارخانه شماره دو در روز عيد سعيد فطر سال 1361 رسما كار را آغلز كرد. كارخانه شماره 2 داراي دو خط توليد تمام اتوماتيك ميباشد و با ظرفيت هر خط نه هزار تن در سال در نوع خود يكي از مجهزترين كارخانه ها ميباشد. شركت سهامي خاص نان رضوي كه با سرمايه اوليه ده ميليون ريال در سال 1351 شروع به كار كرده، و در سال 1366 يك ميليارد و پانصد ميليون ريال سرمايه را دارا بود. در سال 1379 خطوط توليد ويفر وشيريني هوادهي شده شكلاتي به بهره برداري رسيد. در تيرماه 1379 شركت موفق به استقرار سيستم و اخذ گواهينامه ISO 9002 گرديده است.در سال 1380 شركت موفق به اخذ گواهينامه ISO9001-2000 شده شركت براي محصولات ويژه شيريني هوادهي شكلات،كيكهاي اسفنجي انواع نان،انواع كيك،انواع كيك اسفنجي ، كيك اسفنجي با روكش شكلات و انواع كلوچه داراي پروانه كاربردي استاندارد است .در سال 1383 خط توليد اشترودل ( نانهاي كره اي مايه اي با مغزي خوراكي) در كارگاهي جداگانه نصب و راه اندازي شد ظرفيت ساليانه آن 900 تن ميباشد. "شركت سهامي خاص نان قدس رضوي در حال حاضر واقع در ابتداي بزرگراه آسيايي نبش ميدان بزرگ قائم واقع شده است"
تعداد محصولات: 610
تعداد محصولات توليدي: 603
تعداد محصولات وارداتي: 7
  • زرشك خشك زرشك خشك Dried barberry
  • بيسكويت بيسكويت Biscuit
  • ويفر ويفر Wafer
  • هل (ادويه) هل (ادويه) Cardamom \ (spices)
  • پسته با پوست پسته با پوست Unshelled pistachio
  • بادام زميني بادام زميني Peanut
  • زعفران (ادويه) زعفران (ادويه) Saffron \ (spices)
  • بستني پاستوريزه بستني پاستوريزه Pasteurized ice cream
  • نكتار نكتار Nectar
  • شكلات شكلات Chocolate
گروه كالا:
select
Essence \ food (1)
اسانس به موادي اطلاق مي شود كه براي بهبود طعم و بوي مواد خوراكي به كار مي روند. موادي كه در اسانسهاي ... خوراكي به كار برده مي شوند -حلالها و اسيدها و اترها و روغنها- بايد از نوع خالص خوراكي باشند0 از اسانسهاي خوراكي براي جلوگيري از فساد مواد غذايي نبايد استفاده نمود. تانس آنتول و تبرال دي هايد و استات بنزيل و كارون D و كارون L و الونيد سين-اميل سيترال و استات اتيل و بوتيرات اتيل و فرمات اتيل و هپتاتوات اتيل و لاكت-ات اتي-ل و ل-ورات اتي-ل و مالتول اتيل و نونانوات اتيل و لوژن-ول و تاتژناريل والفايونون و بتايونون و بوتيرات ايزوميل لينالول و استات ليناليل و مانت-ول DLL و متي-ل انتراين-لات و ساليسي-لات متي-ل و كامان-والاكت-ون و نونانال و ادكتانال و پيرونال و گاما آنده و لاكتون و وانيلين از اسانسهاي خوراكي مجاز به شمار مي آيند.    
اسانس غذايي
Acid \ raw material influencing food processing quality (1)
اسيدها موادي ترش مزه اند كه باعث تغيير رنگ شناساگرها شده و بازها را خنثي مي کنند، و ضمن حل شدن در آب ... يون +H آزاد مي کنند كليه اسيدهاي مورد استفاده در صنايع غذايي در اين جا قرار مي گيرند.    
اسيد مواد اوليه موثر بر كيفيت فرآوري مواد غذايي
Half prepared strudel (30)
اين محصول تشكيل شده از نان لايه اي كه با مغزهاي متنوعي مانند قارچ، اسفنناج، پنير، گردو، ماهي، گوشت قرمز ... و.... پر شده است و به دو صورت شيرين و غذايي با تنوع فراوان به صورت پخته و خام به شكل منجمد است. تمامي انواع اشترودل نيمه آماده در اين قسمت كدگذاري مي شود. لازم به ذكر است اشترودل آماده در 016124 كدگذاري مي شود.    
اشترودل نيمه آماده
Emulsifier \ raw material influencing food processing quality (1)
امولسيفايرها تركيباتي هستند كه عوامل فعال سطحي يا سورفكتانت ناميده مي شوند و همچنين مواد چربي هستند كه ... داراي خواص دو گانه ،ليپو فيليك (چربي دوست )و هيدروفيليك (آبدوست ) مي باشند. انواع امولسيفاير هاي مورد استفاده در فرآوري مواد غذايي در اين قسمت كدگذاري مي شوند.    
امولسيفاير مواد اوليه موثر بر كيفيت فرآوري مواد غذايي
Candy (6)
به نوعي فرآورده شيرين كه از تركيب شكر در آب، شير، افزودنيها و طعم دهنده ها و حرارت دادن محلول به دست ... آمده تا كاراملي شدن آن تهيه مي شود. آب نبات مي گويند كه مخلوط پخته اي است با قوام سخت كه در دمايي از 148-138 درجه سانتيگراد تهيه مي گردد و داراي 5/1 درصد رطوبت و 30 درصد قند احياكننده و 65 درصد ساكاروز مي باشد. آب نبات بايد طعم و بو و رنگ مطلوب و شكل و اندازه يكنواخت داشته باشد. همچنين طرز تهيه آب نبات ميزان سختي، نرمي و يا كشدار بودن آن را تعيين مي نمايد. تمام انواع آب نبات در اين دسته قرار مي گيرند.    
آبنبات
Chewing gum (9)
به نوعي فرآورده شيرين كه از تركيب شكر، صمغ يا نوعي پلاستيك خاص و افزودنيها و طعم دهنده ها تهيه مي شود ... كه تنها جويده مي شود و آنرا نمي بلعند آدامس مي گويند. آدامس غدد بزاقي را تحريك نموده و توليد بزاق مي كند. همچنين سطوح دندان ها را پاكسازي مي نمايند. صمغ فراورده اي از لاتكس طبيعي است كه اساساً در تهيه آدامس به كار مي رود. امروزه آدامس ها را به جاي صمغ، از نوعي پلاستيك كه از فراورده هاي نفت خام است، مي سازند. تمام انواع آدامس مانند آدامس بادكنكي در اين دسته قرار مي گيرند.    
آدامس
Flour \ cereal (1)
از ساييدن و مخلوط كردن فرآورده هاي صنعتي مختلف پودر بدست مي آيد و آرد را از آسياب نمودن دانه غلات تهيه ... مي كنند. آرد بايد ضمن داشتن 14 درصد رطوبت داراي بو و طعم و رنگ مخصوص به خود باشد. اساس آرد را نشاسته تشكيل مي دهد كه خود، يكي از پيچيده ترين انواع هيدرات كربن مي باشد. يكي از مهمترين آردها آرد گندم است كه خواص زيادي را دارا مي باشد. وقتي اين آرد را با آب مخلوط مي كنيم، نوعي پروتئين پيچيده به نام گلوتن ايجاد مي شود. وجود گلوتن به خميرخاصيت ارتجاعي مي دهد و مي توان آن را به هر شكلي در آورد. همين خاصيت گلوتن، سبب مي شود كه گازهاي حاصله درون خمير باقي بمانند و وجود اين گازهاست كه سبب تردي و حالت اسفنجي محصول نهايي مي گردد. اين خاصيت آرد گندم در تهيه ي انواع نان و كيك بسيار حائز اهميت مي باشد. سه نوع آرد گندم به وجود آمده است: 1- آرد سفيد: آردي است كه تنها از قسمت دروني يا نشاسته گياه گندم براي تهيه آن استفاده شده است. 2- آرد كامل گندم را از تمام قسمت هايي كه ذكر شد (جوانه و سبوس و نشاسته و...) تهيه مي كنند. 3- آرد جوانه گندم: آردي است كه تنها از بخش نشاسته اي و جوانه گياه به وجود آمده است و سبوس را از آن جدا نموده اند. تمام انواع آرد كه فرآورده اي از غلات مي باشند در اين دسته قرار مي گيرند.    
آرد غلات
Peanut (1)
بادام زميني با نام لاتين Peanut و نام علمي Arachid گياهي است يكساله داراي ساقه اي راست كه ارتفاع آن در ... حدود 30 سانتيمتر مي باشد. برگهاي آن مركب از دو زوج برگچه است. گلهاي آن دو نوع متفاوت به رنگ زرد مي باشد كه پس از تلقيح، دم گل خم شده و به سطح خاك مي رسد و سپس بتدريج در خاك فرو رفته و ميوه در داخل خاك تشكيل مي شود. ميوه بادام زميني بطول تقريبي 4 سانتيمتر است و داراي پوسته شكننده به رنگ خاكستري مايل به زرد مي باشد. بر روي پوسته يك تا سه برجستگي مشاهده مي شود كه هر يك محل دانه ها را نشان مي دهد. دانه بادام زميني تقريبا سفيد مايل به زرد بوده ولي تخم مرغي شكل است. پوسته نازكي دانه را پوشانده كه به رنگ قرمز قهوه اي است. بادام زميني گياه بومي برزيل بوده و از آنجا به نقاط ديگر دنيا راه يافته است .آب و هواي گرم براي كشت اين گياه مناسب مي باشد. تمام انواع بادام زميني از جمله بادام با پوست و خلال بادام زميني در اين زيردسته قرار مي گيرند. شايان ذكر است بادام هندي و بادام درختي در اينجا قرار نمي گيرند.    
بادام زميني
Okra (2)
به مواد غذايي كه ماده اصلي آنها شكر يا پودر قند و يا قندهاي مصنوعي باشد اصطلاحا شيريني جات گفته شده است. ... در اغلب شيرينيها، آرد و تخم مرغ ماده اصلي ديگري علاوه بر ماده شيرين كننده بشمار مي آيند.باميه از شيريني هاي سنتي ايراني است.    
باميه
Pasteurized ice cream (2)
بستني عبارتست از محصول لبني منجمدي كه از تركيب و فرايند مناسب خامه و بعضي از فرآورده هاي لبني با شكر ... و مواد طعم دهنده به دست مي آيد و مي تواند حاوي پايدار كننده ها، قوام دهنده ها و رنگ نيز باشد .ارزش غذايي بستني به ارزش غذايي مواد اوليه اي كه در ساخت بستني مصرف مي شوند، بستگي دارد. به عنوان مثال چربي بستني 3-2 برابر چربي شير است و پروتئين بستني كمي بيش تر از شير مي باشد؛ در ضمن حاوي مواد غذايي ديگر مانند ميوه، تخم مرغ و شكر مي باشد. تمام انواع بستني در اين زيرگروه قرار مي گيرند. شايان ذكر است تمام انواع بستني يخي هم در اينجا قرار مي گيرند.    
بستني پاستوريزه
رکوردهای 1 الي 10 از 48
كارخانه مركزي
خراسان رضوي- مشهد- مشهد ـ ابتداي بزرگراه آسيايي جنب ميدان قائم ـ آزادي 52 ـ شركت نان قدس رضوي
كد پستي
9189966631
تلفن:
05136654002
دورنگار:
05136658000
info@nanrazavi.ir
صفحه اصلي | قوانين استفاده از سایت | ارتباط با ما
Terms of Service and Privacy - Important Disclaimer
Copyright © 2012 IRANCODE - All rights reserved