نان قدس رضوي
10
سال عضويت
ايران كد
زمينه فعاليت
توليد انواع كيك، كلوچه، شيريني، شكلات و بيسكوئيت
مشخصات تامين كننده
كد عضو:
01031
نوع شخص:
حقوقي
نام تاميين كننده:
نان قدس رضوي
نوع فعاليت:
توليدي / بازرگاني
نام مديرعامل:
محمدصادق مرواريد
نوع شركت:
سهامي خاص
تاريخچه
يكي از موسسات و صنايع آستان قدس، كارخانه نان ماشيني ميباشد كه در مشهد مقدس به نام نان رضوي معروف است، در خيابانها و محله هاي اين شهر مقدس فرآورده هاي آنرا در معرض فروش گذاشته اند و مردم براي خريد نان رضوي در فروشگاههاي آنان همواره در صف ايستاده اند تا از نانهاي خوشمزه و مطلوب خريداري نمايند. امروز نان رضوي بصورت يكي از مطلوبترين خوردنيها در آمده و يكي از سوغات مشهد مقدس ميباشد، زائران قبر مطهر امام رضا عليه السلام و مسافران مشهد مقدس هنگام ترك اين شهر از اين نان ها خريداري ميكنند و براي تبرك به شهر و ديار خود ميبرند، نان رضوي به انواع گوناگون تهيه و در اختيار خريداران قرار ميگيرد. در يكي از گزارشهاي آستان قدس كه بطور رسمي در سال 1354 تنظيم گرديده و نگارنده نسخه اي از آن را در دست دارد چنين آمده است: در سال 1346 به منظور تامين نان مورد نياز بيمارستان شاه رضا در قسمتي از محوطه بيمارستان و در محل خبازخانه قديمي كارخانه نان رضوي با سرمايه گذاري در حدود چهار ميليون ريال ايجاد گرديد، و در سال 1347 مقرر گرديد توليد كارخانه كه مازاد بر احتياج بيمارستان به نظر ميرسيد باجاره واگذار شود، و در اين مورد در جرائد آگهي هائي منتشر گرديد ولي كسي از آن استقبال نكرد. در سال 1351 به منظور توسعه كارخانه اقدام به تاسيس شركت سهامي خاص نان قدس رضوي گرديد كه هم اكنون تحت اين نام فعاليت ميكند،در سال 1353 ظرفيت توليد كارخانه نان رضوي از چهار تن به دوازده تن در روز افزايش يافته و با خريد ماشين آلات و وسائل مختلف كارخانه هم اكنون بصورتي در آمده كه ميتواند ضمن تامين نياز مصرف كنندگان انواع نان سفيد و فانتزي روزانه متجاوز از يكصد و پنجاه هزار واحد نان مخصوص تغذيه رايگان را توليد نمايد. در نظر است قدرت توليد كارخانه را به حدود بيست و چهار تن در روز افزايش دهند. در سال 1355 طرح ايجاد يك واحد توليد كيك تمام اتوماتيك با ظرفيت اسمي هجده هزار تن در سال مورد تصويب قرار ميگيرد، و ضمن انعقاد قرارداد با يك كمپاني خارجي كار احداث اين پروژه با زير بناي ده هزار متر مربع در زميني به مساحت يكصد وسي هفت هزار و هفتادوسه متر مربع در ابتداي جاده قوچان آغاز ميگردد و مقداري از عمليات آن تا سال 1357 بطول مي انجامد، و در هنگام انقلاب اسلامي عمليات متوقف ميگردد. كارخانه نان رضوي بعد از انقلاب: كارخانه نان رضوي پس از انقلاب نيز به فعاليتهاي خود ادامه داده و پس از تكميل ساختمان و نصب ماشين آلات با همت متخصصان و كارشناسان و كارگران اين واحد صنعتي را به نحو مطلوب راه اندازي كرده و در حال بهره برداري ميباشد. پس از پيروزي انقلاب اسلامي كارخانه شماره يك با تعداد نهصد نفر كارگر براي توليد سه شيفت در شبانه روز بصورت نيمه تعطيل در آمده و با ادامه اين وضع در سالهاي 59،58،57 ، شركت زيان ديد، و كارشناسان مسائل مالي نظر دادند كه شركت قادر بكار نيست و بايد منحل گردد و به كار آن خاتمه داده شود. ولي مقامات تصميم گيرنده در آستان قدس با انحلال شركت موافقت نكردند و تصميم گرفتند به منظور جلوگيري از بيكار شدن كارمندان و كارگران اين واحد توليدي فكري بنمايند و بعد از اين مقرر شد كه بدهي كارخانه را از محل اعتبارات آستان قدس تامين كرده و براي جلوگيري از ضرر و زيان مجدد نيروهاي فعال را بسيج نمايند در اين هنگام كه آستان قدس تصميم گرفت كارخانه را مجددا براه اندازد،هئيت مديره كارخانه و كليه دست اندركاران فعاليت را شروع كردند و عمليات مونتاژ و نصب ماشين آلات آغاز گرديد و كارخانه شروع به كار كرد بطوريكه در نيمه سال 1360 به مرحله سود دهي رسيد، و كارخانه شماره دو در روز عيد سعيد فطر سال 1361 رسما كار را آغلز كرد. كارخانه شماره 2 داراي دو خط توليد تمام اتوماتيك ميباشد و با ظرفيت هر خط نه هزار تن در سال در نوع خود يكي از مجهزترين كارخانه ها ميباشد. شركت سهامي خاص نان رضوي كه با سرمايه اوليه ده ميليون ريال در سال 1351 شروع به كار كرده، و در سال 1366 يك ميليارد و پانصد ميليون ريال سرمايه را دارا بود. در سال 1379 خطوط توليد ويفر وشيريني هوادهي شده شكلاتي به بهره برداري رسيد. در تيرماه 1379 شركت موفق به استقرار سيستم و اخذ گواهينامه ISO 9002 گرديده است.در سال 1380 شركت موفق به اخذ گواهينامه ISO9001-2000 شده شركت براي محصولات ويژه شيريني هوادهي شكلات،كيكهاي اسفنجي انواع نان،انواع كيك،انواع كيك اسفنجي ، كيك اسفنجي با روكش شكلات و انواع كلوچه داراي پروانه كاربردي استاندارد است .در سال 1383 خط توليد اشترودل ( نانهاي كره اي مايه اي با مغزي خوراكي) در كارگاهي جداگانه نصب و راه اندازي شد ظرفيت ساليانه آن 900 تن ميباشد. "شركت سهامي خاص نان قدس رضوي در حال حاضر واقع در ابتداي بزرگراه آسيايي نبش ميدان بزرگ قائم واقع شده است"
تعداد محصولات: 418
تعداد محصولات توليدي: 411
تعداد محصولات وارداتي: 7
  • زرشك خشك زرشك خشك Dried barberry
  • بيسكويت بيسكويت Biscuit
  • ويفر ويفر Wafer
  • پسته با پوست پسته با پوست Unshelled pistachio
  • بستني پاستوريزه بستني پاستوريزه Pasteurized ice cream
  • نكتار نكتار Nectar
  • شكلات شكلات Chocolate
  • كنسرو كنسرو Conserve
  • كيك كيك Cake
  • كلوچه كلوچه Cookie
گروه كالا:
select
Dried barberry (2)
زرشك خوراكى محصول درختچه اى است به ارتفاع 3 تا 6 متر با شاخه هاى شكننده به رنگ قرمز مايل به قهوه اى، ... برگهاى چرمى، تخم مرغى، پهن و گلى آذينى مجتمع كه داراى 20 تا 25 و گاهى تا 40 گل است. ميوه هاى كوچك قرمز رنگ به شكل خوشه هاى آويخته. ميوه زرشك داراى اسيدهاى آلى بوده و علاوه بر رنگدانه هاى آنتوسيانينى و كاروتنوئيدى داراى آنزيم هاى فنولاز، پلى فنولاز و گليكوزيداز است. شهرهاى قائن و بيرجند مهم ترين مناطق توليد زرشك در كشورند و تقريباً 95 درصد زرشك كشور در اين دو شهر توليد مى شود. تمام انواع زرشك در اين دسته قرار مي گيرند. شايان ذكر است فرآورده هاي صنعتي حاصل از زرشك مانند آب زرشك در فرآورده هاي صنايع غذايي قرار مي گيرند.    
زرشك خشك
Biscuit (42)
بيسكويت يكي از تنقلات است كه آنرا از آرد جو، جوش شيرين، روغن، نمك يا شكر و شير تهيه مي كنند. بيسكويت ... به دو نوع شور و شيرين تهيه مي شود. بيسكويت هاي شيرين را اغلب به عنوان تنقلات ميل مي كنند كه ممكن است داراي شكلات، انواع مواد مغذي، ميوه، مربا، مغز انواع ميوه يا ژله باشند. بيسكويت هاي شور معمولاً ساده ترند و همراه با پنير يا سوپ در يك وعده غذايي مصرف مي شوند. تمام انواع بيسكويت ازجمله بيسكويت هاي شور و بيسكويتهاي شيرين و بيسكويتهايي كه از آرد سبوس دار تهيه مي شود در اين زيرگروه قرار مي گيرند.    
بيسكويت
Wafer (20)
ويفر نوعي بيسكوئيت ساندويچي سيم بر با بافت باز، ترد و شكننده است كه در لابه لاي نان ها لايه هايي از كرم ... طعم دار روغني يا كاراملي قرار گرفته است وبه اشكال مختلف مستطيل،مربع، دايره اي، كروي وغيره وجود دارد.از انواع ويفرها ميتوان ويفرهاي ساده، ويفرهاي شكلاتي،ويفرهاي ميوه اي وغيره را نام برد.لازم به ذكر است بيسكوئيتها در اينجا قرار نمي گيرند.    
ويفر
Unshelled pistachio (2)
پسته با نام لاتين Pistachio و نام علمي Pistaca ميوه درخت دوپايه اي است كه ارتفاع آن به حدود 5 متر مي ... رسد و بحالت خودرو در ايران و افغانستان مي رويد. برگهاي درخت پسته متناوب و مركب از 2 يا 3 برگچه نوك تيز با يك برگچه انتهايي است و به رنگ سبز روشن مي باشد. گلهاي آن خوشه اي است و گل نر آن فاقد گلبرگ است. به ميوه پسته كه به صورت كامل و با پوست مي باشد پسته با پوست مي گويند. تمام انواع پسته با پوست در اين زيردسته قرار مي گيرند.    
پسته با پوست
Pasteurized ice cream (2)
بستني عبارتست از محصول لبني منجمدي كه از تركيب و فرايند مناسب خامه و بعضي از فرآورده هاي لبني با شكر ... و مواد طعم دهنده به دست مي آيد و مي تواند حاوي پايدار كننده ها، قوام دهنده ها و رنگ نيز باشد .ارزش غذايي بستني به ارزش غذايي مواد اوليه اي كه در ساخت بستني مصرف مي شوند، بستگي دارد. به عنوان مثال چربي بستني 3-2 برابر چربي شير است و پروتئين بستني كمي بيش تر از شير مي باشد؛ در ضمن حاوي مواد غذايي ديگر مانند ميوه، تخم مرغ و شكر مي باشد. تمام انواع بستني در اين زيرگروه قرار مي گيرند. شايان ذكر است تمام انواع بستني يخي هم در اينجا قرار مي گيرند.    
بستني پاستوريزه
Nectar (2)
نكتار مخلوطي از 50 درصد آب ميوه و 50 درصد آب و شكر است كه علاوه بر آب، مقداري اسانس و مواد افزودني و ... نگهدارنده و مواد شيميايي هم دارد. نكتار مي تواند در بعضي موارد 35 درصد آب ميوه داشته باشد. تمام انواع نكتار در اين دسته قرار مي گيرند.    
نكتار
Chocolate (2)
فرآورده اي است كه از آسياب كردن دانه هاي برشته شده كاكائو كه از درخت گرمسيري كاكائو بدست مي آيد و در ... تركيب خود داراي درصد معيني كاكائو و كره مي باشد شكلات مي گويند. مواد ديگري مانند شكر و شير خشك و مغزهاي خوراكي و مواد طعم دهنده مي تواند به اين تركيب پايه (كاكائو) اضافه شود. دانه كاكائو از يك بخش جامد تشكيل شده است كه شامل چربي مي باشد و مخلوط اين بخش جامد با چربي كاكائو، شكلات را ايجاد مي نمايد . واژه شكلات معمولا براي فرآورده اي كه داراي شكل مشخص و معمولا جامد است به كار مي رود. تمام انواع شكلات در اين دسته قرار مي گيرند.    
شكلات
Conserve (1)
به مواد غذايي كه در يك قوطي در بسته حرارت مي دهند تا به درجه دمايي برسد كه همه ميكرو ارگانيسمهاي زيان ... آور و هاگهايي كه در هنگام نگهداري در درجات دماي معمولي قادر به رشد هستند كشته شوند كنسرو مي گويند. تا زمانيكه قوطي بسته است، هيچ نوع ميكروبي به غذا دسترسي ندارد و غذا مي تواند به مدت طولاني قابل مصرف باشد. كنسرو در اينجا شامل تمام كنسروهايي است كه از انواع غلات، حبوبات، سبزيجات، تره بار، صيفي جات، قارچها، گوشت دام و طيور و ماهيها، احشاءخوراكي دام و طيور، كله و پاچه دام، ميگوها، خاويار و فرآورده هاي آنها و يا تركيبات غذايي حاصل از كليه مواد غذايي در بسته بندي هاي مختلف فلزي، شيشه اي و بسته هاي پلاستيكي سخت و نيمه سخت تهيه شده است كه گاها در بسته بنديهاي پاكتي و كارتني حمل مي گردند. شايان ذكر است كنسرو انواع فرآورده هاي ميوه ها ، مرباجات، ترشيجات و شورها و زيتون و چاشني ها در اينجا قرار نمي گيرد. با توجه به اين كه رابطه خاصي بين مقادير جزيي قلع حل شده با مواد غذايي وجود دارد و منجربه تغيير رنگ محصول مي گردد و لكهاي -مواد پوششي- مخصوصي جهت جلوگيري از اثرات سوي در نظر گرفته شده كه بين صفحات قلعي و مواد محتوي قوطي قرار مي گيرند تا از اين تخريب جلوگيري كنند0    
كنسرو
Cake (136)
كيك يكي از انواع شيريني هاست كه جزء دسته? غذاهاي پخته طبقه بندي مي شود. معمولاً در تهيه? كيك ها، آرد، ... تخم مرغ و شكر ماده? اصلي محسوب مي شود.به علاوه? اين سه ماده? اصلي، در برخي از انواع مختلف كيكها، از موادي چون نشاسته، كره، روغن و مايعاتي مثل شير، آب يا آبميوه و ادويه جات مختلف و همچنين از ماده اي براي حجم دادن به خمير مثل بيكينگ پودر يا خمير ترش نيز استفاده مي شود.كيك ها بطور گسترده به چند دسته تقسيم كه عمدتا بر اساس مواد و روش هاي پخت و پز، تقسيم شده است.كيك مخمر، قديمي ترين و بسيار شبيه به مخمر نان هستند كيك پنير به رغم نام خود، در كل بدان كيك نمي توان گفت. كيك اسفنجي كه اول از مخمر كيك و تخم مرغ همزده براي ور آمدن درست مي شود، گاهي كمي بكينگ پودر به آن اضافه مي كنند.كيك كره، در تركيبي از كره، تخم مرغ، و گاهي در ساخت آن به پودر شيريني يا جوش شيرين تكيه مي كنند.فراتر از اين طبقه بندي، كيك را مي توان بر اساس تركيبات خود و محتويات (مثلا كيك ميوه اي يا كيك شكلاتي )تقسيم بندي نمود.تمام انواع كيكهايي كه در كارگاهها و كارخانجات صنعتي توليد مي شوند در اين دسته قرار مي گيرند. شايان ذكر است كلوچه ها در اينجا قرار نمي گيرند.    
كيك
Cookie (20)
كلوچه نوعي كيك تخت كوچك است كه مي توان آن را آن قدر پخت تا كاملاً برشته شود يا اين كه آن را در حدي پخت ... كه نرم باقي بماند. البته مدت زمان پخت آن به نوع كلوچه بستگي دارد. مي توان از انواع مرباها و ژله ها در وسط آن استفاده نمود. مي توان به خمير آن مواد افزودني مانند پودر نارگيل يا پودر گردو اضافه كرد. تمام انواع كلوچه ازجمله كلوچه هاي صنعتي و كلوچه هاي محلي در اين دسته قرار مي گيرند.    
كلوچه
رکوردهای 1 الي 10 از 32
كارخانه مركزي
خراسان رضوي- مشهد- مشهد ـ ابتداي بزرگراه آسيايي جنب ميدان قائم ـ آزادي 52 ـ شركت نان قدس رضوي
كد پستي
9189966631
تلفن:
05136654002
دورنگار:
05136658000
info@nanrazavi.ir
صفحه اصلي | قوانين استفاده از سایت | ارتباط با ما
Terms of Service and Privacy - Important Disclaimer
Copyright © 2012 IRANCODE - All rights reserved