محصولات غذايي بيژن
13
سال عضويت
ايران كد
زمينه فعاليت
توليد و بسته بندي مواد غذايي سس رب خيارشور ترشيجات و مربا
مشخصات تامين كننده
كد عضو:
00373
نوع شخص:
حقوقي
نام تاميين كننده:
محصولات غذايي بيژن
نوع فعاليت:
توليدي / بازرگاني
نام مديرعامل:
حسين مصطفي زاده خوئي
نوع شركت:
سهامي خاص
تاريخچه
در سال 1338 بنيانگذار اين گروه با معرفي اولين سس مايونز در ايران، كار خود را آغاز كرد. به همين دليل مواد غذايي بيژن به يقين از پيشگامان اين صنعت در كشورمان به حساب مي‌آيد. در ادامه راه، "بيژن" همواره با تأمين سليقه مصرف‌كننده و توجه به سلامت و تندرستي جامعه، متضمن اين جايگاه رفيع در صنعت مواد غذايي بوده است. امروزه اين مجموعه با ايجاد استانداردهاي جديد در توليد محصولات غذايي با كيفيتي برجسته، بهره‌مندي از نيروهاي جوان متخصص و دستگاه‌هاي پيشرفته، همت بر آن دارد تا جايگاه خود را در صنايع غذايي به فراسوي مرزها پيش ببرد.
تعداد محصولات: 294
تعداد محصولات توليدي: 294
تعداد محصولات وارداتي: 0
  • كشك پاستوريزه كشك پاستوريزه whey \ pasteurized
  • مربا مربا Jam
  • كنسرو كنسرو Conserve
  • عسل عسل Honey
  • شور شور Pickle in brine
  • خيارشور خيارشور Pickled cucumber
  • ترشي ترشي Pickle in vinegar
  • سس سس Sauce
  • سركه سركه Vinegar
  • رب رب Paste
گروه كالا:
select
whey \ pasteurized (8)
كشك از فرآورده هاي شير است كه از جوشاندن، تغليظ و يا خشك كردن دوغي كه پس از كره گيري باقي مي ماند و يا ... از ماست بدون چربي تهيه مي شود و تحت عمل پاستوريزه ميكروبهايشان از بين رفته است. رنگ كشك بنا به طرز تهيه، مقدار درصد چربى دوغ و مدت جوشاندن، سفيد شيرى يا سفيد كثيف مايل به زرد، خاكسترى روشن و رنگ مقطع آن خاكسترى تيره، قهوه ‏اى روشن تا قرمز آجرى است. طعم كشك كمى ترش و شور است كه ترشى آن به علت وجود اسيد لاكتيك موجود در آن مي باشد. تمامي انواع كشك خالص در اينجا قرار مي گيرند. همچنين لازم به ذكر است كشك هايي كه با ماده اي ديگر از قبيل نعنا، سير، كنجد و ... تركيب شده باشد در نام پايه تكميلي " كشك طعم دار" كدگذاري مي شوند. مرجع: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=6256    
كشك پاستوريزه
Jam (16)
به فرآورده هاي ميوه اي كه از پختن و عمل آوري ميوه ها ي خورد شده همراه با قندهاي مجاز به دست مي آيند مربا ... گفته شده است. در تهيه مربا، ميوه را با شكر جوشانده تا نوعي ژله كه صاف و يكدست نشده، تهيه نمايند. مقدار مواد اوليه بر حسب نوع ميوه و ميزان رسيده بودن آن فرق مي كند، اما معمولا از ميوه و شكر به ميزان مساوي استفاده مي شود. وقتي مخلوط اين دو به دماي 104 درجه سانتي گراد مي رسد، اسيد و پكتين موجود در ميوه با شكر واكنش نشان مي دهد و در اين هنگام مربا آماده است. تهيه مربا روشي براي نگهداري طولاني مدت از ميوه مي باشد..تمام انواع مربا در اين دسته قرار مي گيرند. شايان ذكر است مارمالادها در اينجا قرار نمي گيرند.    
مربا
Conserve (18)
به مواد غذايي كه در يك قوطي در بسته حرارت مي دهند تا به درجه دمايي برسد كه همه ميكرو ارگانيسمهاي زيان ... آور و هاگهايي كه در هنگام نگهداري در درجات دماي معمولي قادر به رشد هستند كشته شوند كنسرو مي گويند. تا زمانيكه قوطي بسته است، هيچ نوع ميكروبي به غذا دسترسي ندارد و غذا مي تواند به مدت طولاني قابل مصرف باشد. كنسرو در اينجا شامل تمام كنسروهايي است كه از انواع غلات، حبوبات، سبزيجات، تره بار، صيفي جات، قارچها، گوشت دام و طيور و ماهيها، احشاءخوراكي دام و طيور، كله و پاچه دام، ميگوها، خاويار و فرآورده هاي آنها و يا تركيبات غذايي حاصل از كليه مواد غذايي در بسته بندي هاي مختلف فلزي، شيشه اي و بسته هاي پلاستيكي سخت و نيمه سخت تهيه شده است كه گاها در بسته بنديهاي پاكتي و كارتني حمل مي گردند. شايان ذكر است كنسرو انواع فرآورده هاي ميوه ها ، مرباجات، ترشيجات و شورها و زيتون و چاشني ها در اينجا قرار نمي گيرد. با توجه به اين كه رابطه خاصي بين مقادير جزيي قلع حل شده با مواد غذايي وجود دارد و منجربه تغيير رنگ محصول مي گردد و لكهاي -مواد پوششي- مخصوصي جهت جلوگيري از اثرات سوي در نظر گرفته شده كه بين صفحات قلعي و مواد محتوي قوطي قرار مي گيرند تا از اين تخريب جلوگيري كنند0    
كنسرو
Honey (8)
عسل كه به آن اَنگَبين نيز گفته شده محصولي است طبيعي كه توسط زنبورهاي عسل -Apis- از نوع Melefera يا Florea-Faber ... از نكتار گل يا شهد گل يا شهد قسمتهاي ديگر گياه در كندو به وجود مي آيد. عسل يك شربت غليظ طبيعي است و تركيب آن شبيه قند اينورت است ولي فروكتوز آن بيشتر است. شهد جمع آوري شده توسط زنبورها به وسيله اينورتاز به قند اينورت تبديل مي گردد. تركيب و طعم عسل بستگي به منبع شهد و فرايند و نگهداري آن دارد. عسل به عنوان شيرين كننده در مواد غذايي مورد استفاده قرار مي گيرد و به دو صورت وجود دارد1- عسل شان -Comb Hony: عسلي است كه در خانه هاي مومي قرار گرفته و دست نخورده باشد. اين عسل ممكن است به صورت شان كامل يا در قطعات كوچكتر عرضه شود كه در هر صورت بايد لااقل چهار پنجم خانه ها و پروپولتدار باشد. 2- عسل مايع: عسلي است كه در اثر عمل سانتريفوژ و صاف شدن به دست مي آيد. حداكثر حرارت مجاز براي صاف كردن عسل 60 درجه است كه بلافاصله پس از آن بايد به سرعت خنك شود. رنگ عسل وابسته به رنگ سياه مورد استفاده است البته و اصولا از زرد تا قرمز تيره متغير است. داراي رايحه مخصوص به خود است و رابطه مستقيم با گياه -گل- مورد مصرف زنبور دارد. مزه آن شيرين و داراي طعم مخصوص به خود است و بايد عاري از طعم سوختگي و تخمير و كپك زدگي باشد. رطوبت عسل نبايد از 20 درصد تجاوز كند. تمام انواع عسل در اين دسته قرار مي گيرند.    
عسل
Pickle in brine (4)
به فرآورده اي كه متشكل از اندامهاي مختلف گياهي سالم و بدون عيب است و به صورتهاي گوناگون - خرد شده و درسته ... و چرخ شده- مدتي در كنار آب نمك قرار مي گيرد شور مي گويند. تمام انواع شور در اين زيرگروه قرار مي گيرند.    
شور
Pickled cucumber (11)
به فرآورده اي كه متشكل از اندامهاي مختلف گياهي سالم و بدون عيب است و به صورتهاي گوناگون - خرد شده و درسته ... و چرخ شده- مدتي در كنار آب نمك قرار مي گيرد شور مي گويند.از گذاشتن خيار در داخل آب و اضافه نمودن ادويه و گذاشتن آن براي مدتي خيار شور به دست مي آيد . تمام انواع خيارشور در اينجا قرار مي گيرند.    
خيارشور
Pickle in vinegar (14)
به فرآورده اي كه متشكل از اندامهاي مختلف گياهي سالم و بدون عيب است به صورتهاي گوناگون - خردشده و درسته ... و چرخ كرده- همراه با مقادير كمي نمك و ادويه جات در سركه شناور تهيه مي شود ترشي مي گويند. PH ترشي كه اسيدي است سبب مي شود كه هيچ باكتري يا قارچي نتواند به راحتي در چنين محيطي رشد كند. مواد اوليه مورد استفاده در تهيه ترشيجات نيز بايد كاملا سالم و عاري از هر گونه فساد ظاهري و لهيدگي و صدمات مكانيكي و فساد ناشي از ميكروارگانيسمها باشند. اجزاي متشكله ترشي بايد حتي المقدور يكنواخت و داري رنگ و طعم و بوي طبيعي باشند. به كار بردن كارامل به منظور ايجاد رنگ فقط در ترشي سير امكان پذير است ولي استفاده از نگهدارنده ها مجاز نمي باشد. ترشيجات در انواع ساده و مخلوط مي باشند. تمام انواع ترشي در اين زيرگروه قرار مي گيرند.    
ترشي
Sauce (163)
اصل لغت سس، فرانسوي است كه مايع غليظي كه از تركيب روغن زيتون، كره، زرده تخم مرغ، سركه، خردل، نمك، آرد، ... نعناع و ترخون و مواد افزودني و طعم دهنده مجاز بدست مي آيد كه براي طعم و مزه دادن به انواع غذاها يا جذابتر به نظر آمدن آنها به كار مي رود. تمام انواع سس ازجمله سس گوجه فرنگي و سس مايونز در اين زيرگروه قرار مي گيرند.    
سس
Vinegar (6)
مايع ترشي است كه از اكسيد شدن اتانول موجود در شيره ميوه هاي انگور و سيب و خرما و غيره به دست مي آيد سركه ... مي گويند. معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سركه ها، اسيد سيتريك مي باشد. البته سركه هاي طبيعي، اسيد تارتريك و اسيد سيتريك كمتري دارند. شيوه تهيه سركه چنين است كه ابتدا شيره به الكل تبديل مي گردد و آنگاه در اثر تاثير باكتريهاي هوازي ويژه اي به سركه تبديل مي شود. رنگ سركه بايد صاف و زلال باشد. هرگاه رنگ سركه كدر باشد بايد اطمينان حاصل كرد كه اين كدري ناشي از كرمهاي ريز ميكروسكوپي نباشد. تمام انواع سركه در اين دسته قرار مي گيرند.    
سركه
Paste (10)
رب از فرآورده هاي غذايي تبديلي است كه از تغليظ (بوسيله حرارت) آب ميوه ها و صيفي جات حاصل مي شود رب پس ... از توليد به عنوان چاشني و تامين رنگ و طعم مطلوب در غذا مصرف مي شود. به عبارت ديگر رب فرآورده اي است كه از ميوه برخي گياهان و پس از فشرده و صاف كردن و غليظ كردن به صورت ماده خشك محلول در آب و با روش حرارتي به دست مي آيد. رنگ هر رب ارتباط مستقيم با رنگ ميوه مورد استفاده دارد. رب انار و رب گوجه فرنگي از انواع مهم رب مي باشند. رب انار از ميوه درخت انار Punica-granatum از خانواده Punicacea تازه و كاملا رسيده و عاري از هر گونه آلودگي پس از فشردن و صاف كردن و غليظ كردن تا حداقل 50 درصد ماده خشك محلول در آب با روش حرارتي به دست مي آيد. رنگ آن بايد قهوه اي يا قهوه اي تيره متمايل به سياه و داراي طعم ترش و عاري از هر گونه طعم و بوي خارجي باشد. بايد در ظروف شيشه اي يا فلزي بسته بندي شود و جنس شيشه يا فلزات به گونه اي انتخاب شود كه هيچ اثر نامطلوبي روي محصول نگذارد و در شيشه بايد محكم و غير قابل نفوذ باشد. رب گوجه فرنگي از ميوه بوته گوجه فرنگي به نام Lycopersicum-escleutum از خانواده Solanaceae تازه رسيده و عاري از هر گونه آلودگي پس از فشرده و غليظ كردن تا حداقل 20 درصد ماده خشك محلول در آب به دست مي آيد. اين محصول بايد رنگ گوجه فرنگي رسيده را داشته وعاري از هر گونه طعم سوختگي و تلخي و هر گونه طعم خارجي باشد. تمام انواع ربها از جمله رب انار، رب نارنج و رب گوجه فرنگي در اين زيرگروه قرار مي گيرند.    
رب
رکوردهای 1 الي 10 از 13
دفتر فروش مركزي
تهران- تهران- ميدان آرژانتين بلوار بيهقي كوچه 10 شرقي پلاك 5
كد پستي
1515648311
تلفن:
02188733512
دورنگار:
02188735447
bijanfood@yahoo.com
صفحه اصلي | قوانين استفاده از سایت | ارتباط با ما
Terms of Service and Privacy - Important Disclaimer
Copyright © 2012 IRANCODE - All rights reserved