زمزم تهران
14
سال عضويت
ايران كد
زمينه فعاليت
توليد انواع نوشيدني (نوشابه هاي گاز دار - ماءالشعير بدون الكل - آب ميوه هاي ساده و پالپ دار - دوغ)
مشخصات تامين كننده
كد عضو:
00223
نوع شخص:
حقوقي
نام تاميين كننده:
زمزم تهران
نوع فعاليت:
توليدي / بازرگاني
نام مديرعامل:
احمد حداد مقدم
نوع شركت:
با مسئوليت محدود
تاريخچه
شركت از سال 1333 شروع به فعاليت كرده و تا كنون نيز به همين امر مشغول است.
تعداد محصولات: 544
تعداد محصولات توليدي: 476
تعداد محصولات وارداتي: 68
  • دوغ پاستوريزه دوغ پاستوريزه Pasteurized doogh
  • نوشابه نوشابه Soft drink
  • ماءالشعير ماءالشعير Nonalcoholic beer
  • آب آشاميدني آب آشاميدني Drinking water
  • آبمعدني آبمعدني Mineral water
  • نكتار نكتار Nectar
  • آب ميوه زلال شده آب ميوه زلال شده Clear juice
  • شربت شربت Syrup
  • كارامل كارامل Caramel
  • اسانس غذايي اسانس غذايي Essence \ food
گروه كالا:
select
Pasteurized doogh (11)
دوغ عبارتست از فرآورده‏اى كه از رقيق كردن ماست با آب يا آب معدنى به دست مى‏آيد. دوغ بر دو نوع است: 1- ... دوغ گازدار 2- دوغ بدون گاز. مواد اوليه دوغ، شامل ماست، آب آشاميدنى و نمك مى‏شود كه با مواد افزودنى ديگر مانند كربن دى ‏اكسيد و گياهان معطر خوراكى از قبيل گل سرخ، نعناع، پونه يا اسانس طبيعى آنها مخلوط مى‏شود. رنگ دوغ بعد از بهم زدن بايد سفيد يا سفيد شيرى و طعم و بوى آن تازه و مطبوع و عارى از هر گونه ناخالصى باشد. اين دوغ تحت عمل پاستوريزه قرار گرفته و ميكروبهايشان از بين رفته است. تمام انواع دوغ پاستوريزه از جمله دوغ گازدار و دوغ بدون گاز در اين زيرگروه قرار مي گيرند.    
دوغ پاستوريزه
Soft drink (208)
به نوشيدني هايي كه از اختلاط آب قابل شرب و شكر و شيرين كننده هاي مجاز و افزودنيها و رنگهاي خوراكي مجاز ... به دست مي آيند نوشابه مي گويند. نوشابه ها به دو نوع گازدار و بدون گازتقسيم مي شوندكه نوع گازدار آن حاوي گازكربنيك است. انواع نوشابه گازدار بصورت زير مي باشند: 1- نوشابه هاي گازدار داراي عصاره كولا 2- نوشابه هاي گازدار داراي مواد طعم دهنده كه شامل آبميوه هاي طبيعي يا تغليظ شده و طعم دهنده هاي ديگر مثل اسانسها و وانيل و دارچين و غيره 3- نوشابه هاي گازدار داراي مواد طعم دهنده و رنگ 4- نوشابه هاي گازدار و داراي آبميوه هاي طبيعي 5- نوشابه هاي گازدار بدون مواد طعم دهنده و رنگ كه اين نوشابه ها از تركيب آب و گاز و بعضا بي كربنات به دست مي آيند. تمام انواع نوشابه هاي گازدار و بدون گاز در اين دسته قرار مي گيرند.    
نوشابه
Nonalcoholic beer (169)
به نوشيدني كه از عصاره جو و با كمك مخمر آبجو تهيه شده ماءالشعير مي گويند. ماءالشعير داراي الكل نيست. ... تمام انواع ماءالشعير با طعمهاي مختلف در اين دسته قرار مي گيرند.    
ماءالشعير
Drinking water (11)
آب آشاميدني آبي ست با كيفيت مناسب كه بتوان بدون اثر منفي كوتاه مدت يا بلندمدت، آن را آشاميد يعني عوامل ... فيزيكي ,شيميائي و بيولوژيكي آن در حدي باشد كه مصرف آن عارضه سوئي در انسان ايجاد نكند. در بسياري از كشورهاي توسعه يافته و برخي كشورهاي در حال توسعه، آب آشاميدني از راه سامانه لوله كشي به خانه ها رسانده مي شود. به آب هاي جمع آوري شده از چشمه ها، قنات ها و يا چاه ها به منظور آشاميدني شدن فرايند تصفيه نظير تقطير و جوشاندن، تصفيه به روش صاف كردن،تصفيه به روش گند زدايي با مواد شيميايي نظيركلر را طي مي نمايند آب آشاميدني گويند. آب هاي آشاميدني معمولا به 3 دسته سبك، متوسط و سنگين تقسيم مي گردند. نوع و تركيب املاح آب مي تواند در به وجود آوردن بيماري ها تاثيرگذار باشد.برخي از خواص آب آشاميدني سالم بشرح زير است: 1. درجه حرارت بين 8-12درجه سانتي گراد 2.آب آشاميدني بايد بي رنگ باشد و در عمق زياد، رنگ آبي مايل به سبزداشته باشد. 3.هر چه كدورت آب پايينتر باشد بهتر است. 4.آب آشاميدني بايد بدون بو باشد 5. آب آشاميدني نبايد بي مزه باشد. لازم به ذكر است انواع ديگر آب نظير آبهاي معدني و آبهاي گازدار در اينجا قرار نميگيرد.    
آب آشاميدني
Mineral water (2)
آبهاي معدني با نام لاتين Inorganic Water آبهايي هستند كه در يك كيلوگرم آنها لااقل هزار ميلي گرم نمك و ... يا 250 ميلي گرم انيدريد كربنيك آزاد موجود است آبهاي معدني، از چشمه هاي طبيعي يا چشمه هايي كه به طور مصنوعي ايجاد شده اند، جريان دارند. آب چشمه ها بطور كلي داراي نمكهايي هستند كه در موقع عبور آب از سطح زمين در آن حل شده اند كه آب مقطر فاقد اين نمكهاست. مقدار اين نمكها در آبهاي معدني بمراتب زيادتر و لااقل به يك در هزار مي رسد. در آب معدني تركيباتي مانند نمكهاي يد و تركيبات آرسنيك و تركيبات گوگرددار و مواد راديواكتيو و نظير آنها وجود دارد كه در آب معمولي نيست. از آنجائيكه تركيبات قشر زمين در نقاط مختلف متفاوت مي باشد، مسلم است كه تركيبات آبهاي معدني هم فرق مي كنند و در يك آب معدني مقدار كلرور سديم زيادتر و در آب معدني ديگر مقدار آهك زيادتر است. تمام انواع آب معدني در اينجا قرار مي گيرند. به ذكر است آب آشاميدني و آب گازدار در اين قسمت كدگذاري نمي شوند.    
آبمعدني
Nectar (18)
نكتار مخلوطي از 50 درصد آب ميوه و 50 درصد آب و شكر است كه علاوه بر آب، مقداري اسانس و مواد افزودني و ... نگهدارنده و مواد شيميايي هم دارد. نكتار مي تواند در بعضي موارد 35 درصد آب ميوه داشته باشد. تمام انواع نكتار در اين دسته قرار مي گيرند.    
نكتار
Clear juice (16)
آب ميوه فرآورده اي است تخمير نشده ولي قابل تخمير، شفاف يا كدر كه به روش هاي مكانيكي از دو يا چند نوع ... ميوه سالم و رسيده به دست آمده و به طور مستقيم براي نوشيدن مصرف مي شود.به آبميوه اي كه به وسيله پاستوريزاسيون يا روشهاي صنعتي ديگر ناخالصيهاي آن گرفته شده و با مهار آنزيم پكتيناز صاف و زلال گرديده است آبميوه زلال شده مي گويند كه مي توان آن را از انواع ميوه ها تهيه نمود. تمام انواع آبميوه زلال شده در اين دسته قرار مي گيرند(درصد آبميوه طبيعي تا 80 درصد). لازم به ذكر است آبميوه زلال نشده در اين قسمت كدگذاري نمي شود.    
آب ميوه زلال شده
Syrup (13)
شربت محصولي است كه از آب ميوه يا سبزي، غلات و ... صاف شده و يا كنسانتره به ميزان 17 درصد و پكتين ... و اسيدسيتريك و شكر با آب و شكر به كمك حرارت به دست مي آيد. تمام انواع شربتها در اين زير گروه قرار مي گيرند. مرجع: http://www.isiri.org    
شربت
Caramel (2)
ماده اي قهوه اي رنگ متشکل از ترکيبات متعددي که با حرارت دادن خشک ساکاروز يا ساير قندهاي ساده به دست مي ... آيد.    
كارامل
Essence \ food (25)
اسانس به موادي اطلاق مي شود كه براي بهبود طعم و بوي مواد خوراكي به كار مي روند. موادي كه در اسانسهاي ... خوراكي به كار برده مي شوند -حلالها و اسيدها و اترها و روغنها- بايد از نوع خالص خوراكي باشند0 از اسانسهاي خوراكي براي جلوگيري از فساد مواد غذايي نبايد استفاده نمود. تانس آنتول و تبرال دي هايد و استات بنزيل و كارون D و كارون L و الونيد سين-اميل سيترال و استات اتيل و بوتيرات اتيل و فرمات اتيل و هپتاتوات اتيل و لاكت-ات اتي-ل و ل-ورات اتي-ل و مالتول اتيل و نونانوات اتيل و لوژن-ول و تاتژناريل والفايونون و بتايونون و بوتيرات ايزوميل لينالول و استات ليناليل و مانت-ول DLL و متي-ل انتراين-لات و ساليسي-لات متي-ل و كامان-والاكت-ون و نونانال و ادكتانال و پيرونال و گاما آنده و لاكتون و وانيلين از اسانسهاي خوراكي مجاز به شمار مي آيند.    
اسانس غذايي
رکوردهای 1 الي 10 از 29
دفتر مركزي
تهران- تهران- خيابان آزادي خيابان جيحون پلاك 522
كد پستي
1343975879
تلفن:
021660302824
دورنگار:
-
R&D @zamzamtehran.com
صفحه اصلي | قوانين استفاده از سایت | ارتباط با ما
Terms of Service and Privacy - Important Disclaimer
Copyright © 2012 IRANCODE - All rights reserved